Clarapelsadvies
Business / Management

Waarom een eigen huisstijl voor mijn website?

 

Een eigen ‘huisstijl’. Iedereen heeft het er maar over tegenwoordig. Maar waarom is het nou eigenlijk zo belangrijk? Wij krijgen van diverse klanten regelmatig te horen: ‘Waarom heb ik een eigen huisstijl nodig?’ ik ben toch maar een kleine speler in de markt? Feit is echter dat een ‘huisstijl’ verder gaat dan alleen het uiterlijk van jouw website.

Identiteit

De huisstijl van jouw website staat gelijk aan de identiteit van jouw bedrijf. Wie ben je en wat wil je naar buiten toe uitstralen? En bovenal: wat maakt jouw bedrijf zo uniek voor klanten? Klanten kunnen een keer met jou in aanraking komen, maar waarom zouden ze bij jou terugkomen? Het hebben van een eigen, unieke huisstijl draagt bij aan de profilering van jouw bedrijf naar buiten. Enkele van de voordelen:

Je bent herkenbaar

Je creëert vertrouwen

Je komt professioneel over

Waar bestaat een eigen huisstijl uit?

Je denkt er misschien niet altijd over na, maar een huisstijl gaat verder dan een logo en een paar kleuren. Het bepaald de gehele identiteit van jouw bedrijf. De huisstijl van een bedrijf bestaat uit diverse onderdelen. Denk hierbij aan logo, kleuren, vormen en zelfs taalgebruik en lettertype. Genoeg onderdelen, maar wie gaat dit complete plaatje vormgeven? SAM Design natuurlijk!

SAM Design

SAM Design is een ervaren webdesign bureau, gespecialiseerd in conversiegerichtheid en corporate identity. Samen met u bepalen wij wie je bent en wat jouw positie in de markt dient te zijn. We brengen uw doelgroep in kaart en stellen een design op maat op. Hierin komt jouw huisstijl duidelijk terug, is er oog voor het behalen van conversie en wordt jouw doelgroep duidelijk aangesproken. Wilt u uw website laten maken door een ervaren partij? Bekijk onze website en vind uit wat de mogelijkheden bij ons bureau zijn.