Clarapelsadvies
Image default
Auto's en Motoren

VW ID3 private lease afsluiten

Heb je al gezien dat Volkswagen is uitgekomen met de Volkswagen ID 3? Dit is een volledig elektrische auto die nog stiller is dan de meeste elektrische auto’s. Bovendien is de bediening eenvoudiger gemaakt en komt de prijs steeds dichter bij die van benzine auto’s te liggen. Hierdoor wordt het voor steeds meer mensen mogelijk om elektrisch te rijden en hun steentje bij te dragen aan het milieu. Een nieuw model auto kopen is echter vrij prijzig, heus een investering. Je kunt er ook voor kiezen om een Volkswagen ID 3 private lease af te sluiten.

 

Waarom leasen?

Met een Volkswagen ID 3 private lease kun je in deze gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe meer voordelen je uit de VW ID3 private lease kunt halen. Alle kosten die je je kunt bedenken, zitten in dit maandelijkse bedrag inbegrepen. Het enige dat je zelf ernaast moet betalen, zijn de oplaadkosten. Je kunt op diverse vergelijkingssites verschillende uitvoeringen en private leases bekijken en deze met elkaar vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld het aantal kilometers dat je per jaar rijdt invoeren. Vervolgens zie je welke aanbieder de beste deal heeft, passend bij jouw situatie.

De Volkswagen ID 3 is voorzien van een infotainmentsysteem, waarvan het scherm is verdeeld in drie blokken: de snelheid, het navigatiesysteem en de bestuurders-assistenten. Het systeem is erg makkelijk te bedienen, dus je hoeft niet vanalles uit te vogelen voordat je de weg op kunt.