Clarapelsadvies
Image default
Auto's en Motoren

Voor rijlessen moet je bij rijschool Alphen aan den Rijn zijn

Bij de sportieve rijschool in Alphen aan de Rijn ben je aan het juiste adres voor het nemen van rijles. WIj zijn erg sportieve rijschool doordat wij onze rijlessen niet afnemen in standaard auto’s. Maar al wat meer in de toekomst leven en daarom al jaren in Alphen aan den Rijn over zijn gegaan op elektrisch auto’s omdat wij merken dat dit de toekomst is. Daarbij zijn wij er bij de rijschool in Alphen aan den Rijn van overtuigd dat iedereen later elektrisch rijd en vinden wij het daarom ook belangrijk dat je lest in zo’n auto. Verdere zijn wij een rijschool met veel ervaren instructeurs en houden wij van veel flexibiliteit. Wat dus betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je rijles neemt, uiteraard wel in overleg met je instructeur. 

Onze werkwijze 

Bij de rijschool in Alphen aan den Rijn heb je altijd een vaste instructeur, en zul je alleen een vervanger krijgen wanneer je huidige instructeur niet kan. Daarbij krijg je bij deze rijschool altijd een gratis proefles om te kijken hoe onze werkwijze je bevalt. Zodat je uiteindelijk zelf de keuze kunt maken of je voor de rijschool in het mooie Alphen aan den Rijn gaat. Mocht je niet voor ons kiezen is dat uiteraard niet erg. Tijdens deze proefles maken we alvast een schatting over hoe lang jij er ongeveer over gaat doen. En krijg je dus een goed advies met uitgebreide uitleg waarom wij voor een bepaald pakket kiezen. Wanneer het toch blijkt dat je minder rijlessen nodig had en je dus overhoud, krijg je bij ons het geld van deze rijlessen gewoon terug. 

Lessen in Alphen aan den Rijn

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor de gratis proefles, kun je contact met ons opnemen via de gegevens op de website. En word je voorzien van het een en ander aan informatie, en kun je indien je dat wilt een aantal vragen stellen.