Clarapelsadvies
Image default
Dienstverlening

Vieze gevel? Dan is het tijd voor gevelreiniging Enschede

Als panden een gevel hebben dan worden deze gevels wel eens vies. Dat kan de uitstraling van het pand zeer beperken en verminderen. Dan is het nodig dat de gevel schoongemaakt wordt. Dan kan je gevelreiniging Enschede inschakelen. Als je gevelreiniging Enschede inschakelt dan zorgen zij ervoor dat je gevel weer helemaal mooi schoon wordt.

Wat zijn gevels?

Een gevel wordt omschreven als een deel van een huis dat aan de voorkant zit. Vaak houdt dit het metselwerk aan de voorkant van het pand in. Een van de bekendste voorbeelden van gevels zijn de huizen die aan de Amsterdamse grachten staan. Ze staan bekend om hun trapgevels. Dit zijn gevels die trapsgewijs een paar treden omhoog en vervolgens weer naar beneden lopen. Aan deze gevels waren vroegen steunbalken bevestigd waar een touw aan bevestigd kon worden. Daarmee kon vervolgens vracht van boten in de pakhuizen geladen worden. Soms dienen gevels aan huizen er ook voor om zonwering zoals zonneschermen op te hangen. Daarnaast worden gevels domweg gebruikt als decoratie van panden. Ook deze gevels worden door gevelreiniging Enschede schoongemaakt. 

Wanneer k€an je gevelreiniging Enschede bellen?

Je kan gevelreiniging Enschede bellen als je een vieze gevel hebt. Ook wanneer je niet in Enschede woont kan je hun services inschakelen. Gevelreiniging Enschede maakt gevels op verschillende manieren schoon. Zo maken ze soms de gevel schoon door er met de hogedrukspuit overheen te gaan. Maar soms is de gevel wat fragiel en moeten ze er wat voorzichtiger mee zijn. In dat geval gebruiken ze vaak ouderwets een emmertje sop, een spons en een zeem. Als ze klaar zijn met het schoonmaken van de gevel ziet deze er weer uit als nieuw. Soms is een gevel zo vies en beschadigd dat hij niet meer schoongemaakt kan worden. Dan moet de gevel opnieuw bekleed worden.