Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Verhuizen

Verhuizen, we doen het allemaal maar een paar keer in ons leven, dus veel ervaring zullen we allemaal niet hebben. Daarom is het fijn als er een goede structuur in het verhuis proces zit. Denk als eerst na of je zelf alles wilt gaan verhuizen of bijvoorbeeld een verhuisbedrijf inhuurt. Wanneer je ergens naartoe verhuist zal er altijd wel een verhuisbedrijf in de buurt zitten. Door verhuizers om hulp te vragen ontlast je jezelf van het zware werk en heb je daarbij ook nog eens mensen met veel ervaring die je helpen. Jij verhuist zelf maar een paar keer in je leven, de verhuizers die je helpen doen dit iedere dag, dit zorgt ervoor dat ze sneller en beter verhuizen. 

 

Tips tijdens verhuizen

Wanneer je verhuizers inhuurt om je te helpen zal veel werk van je afgenomen worden, maar het inpakken moet je toch echt zelf doen. Wat goed helpt is nummeren. Geef elke doos een nummer. Duid aan naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen. Vulmateriaal is handig om te hebben, vul onvolledige dozen met vulmateriaal, zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven. Zorg ervoor dat je voldoende vulmateriaal hebt. Ook verhuisfolie is handig tijdens een verhuizing, je kunt beter te veel materiaal hebben dan te weinig.

 

Begin tijdig met inpakken

Wanneer je gaat verhuizen weet je dit meestal al maanden of weken van te voren. Wat handig is, is als je al begint met het inpakken van kleren van buiten het seizoen en de spullen die je niet zult missen. Wanneer het tijd is om alles in te pakken, zullen veel items al klaar zijn om te gaan. In de stressvolle laatste weken en dagen vlak voor de verhuizing, zul je je geen zorgen maken over alles in tijd ingepakt te krijgen. Daarbij kan verhuisfolie je goed helpen om alles goed ingepakt te krijgen.

https://verpakgigant.nl/verhuisfolie/