Clarapelsadvies
Image default
Kunst en Kitsch

Veelzijdige kunsthandel in Blaricum

Bent u op zoek naar een prachtig nieuw schilderij voor uw woning? Een waar pronkstuk waar iedereen zich aan zal vergapen bij een bezoek aan u? Zoek niet verder dan Marquant Kunsthandel in Laren, nabij Blaricum. Voor prachtige schilderijen bent u hier in goede handen. Landschappen, vergezichten en stadsgezichten vindt u in deze collectie. De meeste van deze kunstwerken zijn gemaakt met olieverf, op doek of paneel, maar pointillistische werken of potloodtekeningen kunt u ook aantreffen in de collectie. De collectie van deze kunsthandel in de buurt van Blaricum kunt u bekijken op de website of door een bezoekje te brengen aan de zaak.

De Larense School

Tot de vaste collectie van Marquant Kunsthandel in Laren, nabij Blaricum, zijn de schilderijen van de zogeheten ‘Larense School’. De Larense School dankt zijn naam aan de locatie Laren, in welke omgeving een groep kunstenaars actief was een het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Zij vervaardigden verschillende soorten kunst, maar zijn vooral bekend geworden om hun schilderijen. Wanneer u een bezoek brengt aan deze kunsthandel in de buurt van Blaricum staan de specialisten voor u klaar om al uw vragen over deze unieke collectie te beantwoorden.

Uitstekende kunstzorg

U kunst bij deze kunsthandel in Laren, nabij Blaricum, ook terecht voor kunstzorg. Wanneer u uw schilderij wilt laten restaureren staan de gespecialiseerde kunstrestaurateurs voor u klaar. Het kan hierbij gaan om het schoonmaken of conserveren van uw schilderijen, maar het aanbod is breed. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het restaureren van de antieke lijsten, of zelf een geheel nieuwe omlijsting. Deze experts geven uw oude schilderij weer een prachtige uitstraling én bescherming, zodat u weer kunt genieten van uw kunst zoals u dat gewend bent. Vertrouw op de experts van deze kunsthandel in de buurt van Laren voor de allerbeste kunstzorg die u zich maar kunt wensen.