Clarapelsadvies
Business / Management

Van rimpels afkomen

Is er een eenvoudige en laagdrempelige manier om van die vervelende rimpels in je gezicht af te komen? Wel als je eenvoudig ziet als een behandeling zonder operatie. Daarom is het goed om te weten dat rimpels verwijderen zonder operatie tegenwoordig een heel goede mogelijkheid is en dat hiermee ook goede resultaten worden behaald. Zo kan er bijvoorbeeld een liquid facelift worden gedaan om van vervelende rimpels in het gezicht af te komen.

Veel mensen denken bij facelifts nog steeds aan de enorme operatie die het voorheen was, waarbij de patiënt onder narcose werd gebracht en daarna nog weken of zelfs maanden moest herstellen om het volledige resultaat van de behandeling te kunnen bewonderen. Het resultaat was niet direct zichtbaar, patiënten hadden blauwe plekken en waren eigenlijk zeker de eerste paar weken na de operatie niet echt toonbaar. Bovendien bleven er dan natuurlijk ook littekens zichtbaar waardoor het ook duidelijk was wat diegene had gedaan, ook als diegene dat misschien helemaal nog niet kwijt wilde aan de wereld.

Een oplossing waarbij je wel direct resultaat ziet en bovendien ook geen enorme operatie hoeft te ondergaan, is kiezen voor een liquid facelift. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten fillers die in de verschillende delen van het gezicht worden geïnjecteerd voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Hoewel de resultaten zeker snel zichtbaar zullen zijn, kan het gezicht direct na de behandeling alsnog wel wat gezwollen zijn. Hierdoor is het dan ook heel belangrijk dat het gezicht goed koel wordt gehouden, om die zwelling zoveel mogelijk de kop in te drukken. Alsnog zal de periode van herstel na een liquid facelift een heel stuk minder lang zijn dan na een klassieke facelift, waarbij je behalve met een zwarte operatie ook nog eens met de nasleep van de narcose te maken hebt.

http://www.faceland.nl