Clarapelsadvies
Business / Management

Vacatures letselschadebehandelaar

Voldoe jij aan de eisen voor vacatures voor letselschadebehandelaar?

Letselschadebehandelaar is zeker niet het makkelijkste vak binnen de assurantiebranche. Meer nog dan bij andere soorten schade, speelt bij letselschade de emotie vaak een belangrijke rol. Het valt soms niet mee om als letselschadebehandelaar goed om te gaan met heel schrijnende gevallen. Logisch dat je soms meevoelt met het slachtoffer. Toch mogen emoties nooit de overhand krijgen en is het je verantwoordelijkheid om alle dossiers gedegen en professioneel af te handelen. Dat vergt verantwoordelijkheidsgevoel, zelfvertrouwen en lef. Herken je de dilemma’s van dit boeiende en belangrijke werk en heb je werkervaring als letselschadebehandelaar? Dan ben je misschien toe aan een volgende stap in je loopbaan als letselschadebehandelaar. Solliciteer dan op de vacatures voor letselschadebehandelaar bij Rochewood of stuur een open sollicitatie in.

Pittige eisen voor de vacatures letselschadebehandelaar van Rochewood

Rochewood heeft als jong, groeiend detacheringsbedrijf, gericht op banken en verzekeraars, regelmatig vacatures voor verzekeringsadviseur, vacatures voor hypotheekacceptant of vacatures voor andere functies bij verzekeraars of banken. Deze vacatures vereisen net als de vacatures voor letselschadebehandelaar enige ervaring in de betreffende functie, vakdiploma’s in het kader van de Wet op het financieel toezicht en vooral de motivatie om op professioneel vlak te groeien. Dit zijn pittige eisen waaraan lang niet iedereen voldoet. Daar stelt Rochewood een uitgekiend beleid tegenover om deze groei mogelijk te maken en te ondersteunen. Dit beleid omvat onder meer een persoonlijk opleidingsbudget om je vakkennis te verhogen of om je vaardigheden bij te spijkeren en coaching door een ervaren professional.

Vacatures letselschadebehandelaar bij Rochewood: je volgende stap

Voor Rochewood zul je gedetacheerd worden bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers, die stevige eisen stellen. Daarom is werken voor Rochewood niet voor iedereen weggelegd. Alleen professionals met voldoende kennis, ervaring en motivatie komen in aanmerking om bij de opdrachtgevers van Rochewood gedetacheerd te worden en waardevolle kennis en ervaring op te doen. Ben jij toe aan een volgende stap? Solliciteer dan naar de vacatures voor letselschadebehandelaar bij Rochewood.