Clarapelsadvies
Image default
Groothandel

Uw nieuwe patrijspoort staat bij dit bedrijf te koop

Heeft u een boot of schip waar in sommige ruimtes veel condens voorkomt? Dan zijn uw ramen en patrijspoorten hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe. Gelukkig staat bij TOPwindows uw nieuwe patrijspoort van hoge kwaliteit te koop. De kunststof patrijspoorten komen in diverse varianten en zijn stuk voor stuk duurzame producten. Kies voor vaste of inklapbare poorten, enkel- of dubbelglas en vul het aan met horren en regenkappen. Een van de vele voordelen is dat de horren altijd kunnen blijven zitten, ook als de ramen gesloten zijn. Daarnaast zijn de poorten in alle kleuren leverbaar, van gegoten kunststof en voorzien van PMMA-kunststofruiten. De extra geïsoleerde profielen maken de kwaliteit nóg hoger. Uiteraard is iedere patrijspoort die hier te koop staat UV- en zeewaterbestendig en voldoen ze aan de CE-A-eisen en de geldende ISO-normen.

Deze professionals adviseren en informeren u met veel plezier

Met jarenlange ervaring in de watersport hebben de medewerkers van TOPwindows van hun passie hun werk gemaakt. Een aantal voordelen als u deze professionals in de arm neemt, zijn:

  • Innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten
  • Korte levertijden
  • Uitgebreid dealernetwerk in Nederland
  • Oog en oor voor de klant
  • Betrouwbare partner
  • Duurzame producten
  • Full-service

Het laatste punt in dit lijstje – full-service – houdt in dat uw ramen digitaal worden ingemeten door de professionals van TOPwindows. Daarna gaan uw nieuwe ramen in productie. Wanneer deze klaar zijn, komen zij deze installeren en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. Daarnaast krijgt u vijf jaar full-service fabrieksgarantie.

Neem contact op bij vragen of opmerkingen

Heeft u de perfecte patrijspoort voor uw boot of schip te koop zien staan bij TOPwindows? Bestel deze dan online of neem contact op met de medewerkers die u heel graag verder helpen als u vragen of opmerkingen heeft. Dit doet u door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever een offerte aanvragen? Dit doet u via de website en deze heeft u na indiening binnen enkele minuten in uw mailbox.

https://www.topwindows.nl/