Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Uw IT-contracten analyseren middels een scan

Wilt u uw IT-contracten analyseren? Dan zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden om dit te doen. U kunt er zelf voor gaan zitten om alles goed door te nemen, inclusief de algemene voorwaarden. Dit kost u veel tijd en energie. Het is immers niet de leukste informatie om te lezen. Daarnaast is het belangrijk dat u op de hoogte bent van juridische zaken om zeker te kunnen stellen dat het contract aan alle kanten waterdicht is. Wilt u uw IT-contracten analyseren op snellere en makkelijkere manier? Dan laat u uw IT-contracten analyseren middels een scan. Hiervoor bent u welkom bij IT-Contractscan.

Wat levert een professionele scan u op?

Een goede scan kan uw IT-contracten analyseren op basis van belangrijke punten. Wanneer de scan is afgerond, dan wordt er een rapport opgesteld dat u per mail ontvangt. Hierin staan de belangrijkste indicatoren vermeld en, indien van toepassing, ook begeleidende opmerkingen. U krijgt een duidelijk inzicht van waar mogelijke risico’s verborgen zitten, maar ook op welke punten er verbetering nodig is. Ontbreken er belangrijke stukken informatie in de IT-contracten? Dan wordt u hier uiteraard ook van op de hoogte gesteld. Laat u uw IT-contracten analyseren met een goede scan, dan heeft u uiteindelijk alle belangrijke informatie in handen om het gesprek met uw IT-leverancier aan te gaan, of het contract direct te ondertekenen.

Laat ook uw IT-contracten analyseren

U wilt geen onnodige risico’s lopen, zeker niet wanneer het om uw IT-omgeving gaat. Alles moet gewoon goed geregeld zijn en u wilt de nodige zekerheden en garanties. IT-Contractscan kan uw IT-contracten analyseren middels een vakkundige scan, waarna u een duidelijk en zeer compleet rapport ontvangt. U kunt de scan direct online starten. Wilt u eerst meer weten of heeft u behoefte aan advies en informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met deze ervaren partij.