Clarapelsadvies
Business / Management

U kunt bij HSV TMP terecht voor al uw spuitgietproducten

HSV TMP is leverancier van grote kunststof spuitgietproducten. Al deze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wij zijn een organisatie met een open instelling en beschikken over een team enthousisastelingen die met veel liefde en passie hun werk voor u doen. 

Welke technologieën vind ik bij HSV TMP?

Bij HSV TMP vindt u diverse technologieën als het gaat om kunststof spuitgietproducten. Eén van deze technologieën die u bij ons kunt verwachten is productontwikkeling. Wij worden hierbij vaak bij betrokken bij diverse opdrachtgevers omdat wij veel kennis hebben van kunststof en de diverse productietechnieken die hierbij horen. Bij de productontwikkeling onderscheiden wij vier stappen waarin wij samen tot een concept en eindproduct komen. De eerste stap is de ideevorming. U levert hierbij uw kennis van uw arbeidsmarkt en wij leveren onze kennis van kunststof. Zo kunnen we deze twee onderdelen samenbrengen en tot een succesvol concept en product komen. De tweede stap is de maakbaarheidsstudie. Als u al over een prototype beschikt, dan kunt u deze direct bij ons laten testen via de Kunststof Quickscan om te kijken of uw prototype realistisch en ‘maakbaar’ is. De derde fase is offertestadium. Als het product eenmaal is uitgewerkt, dan kunnen we tot een concreet kostenplaatje komen – ofwel de offerte. Hierbij kunnen we kijken naar wat nog verbeterd kan worden en waar productiekosten eventueel bespaard kunnen worden. Tijdens deze fase doen we ook no een mould-flow-analyse. De laatste stap is ‘engineering’. Hierbij voeren we gesprekken met diverse engineers om gedetailleerd het product uit te gaan werken. Hierbij wordt de mould-flow analyse in gedachten gehouden en maken we nauwkeurige berekeningen om tot het perfecte eindresultaat te komen. 

Een andere technologie die u bij ons kunt vinden is een ontwikkelingstraject. Hierbij maken we een productieplanning zodat u precies weet wanneer wat gedaan moet worden. 

Voor wie?

Nu vraagt u zich misschien af voor wie HSV TMP geschikt is. Wij kunnen u verzekeren dat bijna iedere branche bij ons aan het juiste adres is. Denk hierbij aan machine- en apparatenbouw, branches in de duurzame energie, maar ook de infrastructuur en klimaattechniek branches.

Een product laten spuitgieten? Klik hier.