Clarapelsadvies
Business / Management

Traineeship Overheid

traineeship overheid

Werken bij de overheid? Dat kan al gauw na het afronden van een bachelor of masteropleiding. Newpublic koppelt jong talent aan overheidsinstellingen middels een unieke traineeship  overheid. Ga direct aan de slag bij een overheidsinstelling en ontwikkel uzelf tot een professional dankzij de traineeships van Newpublic.

 

Uniek programma

Met een bachelor of masterdiploma op zak kunt u solliciteren bij Newpublic voor een traineeship overheid. Deze traineeship duurt twee jaar. U wordt gekoppeld aan een overheidsinstelling, in veel gevallen naar keuze, en geniet van uniek studiemateriaal om uzelf te ontwikkelen. Door direct mee te draaien op de arbeidsvloer, leert u snel wat er allemaal komt kijken bij de werkzaamheden van de overheid.

Bijzondere functies

U kunt uw opgedane kennis tijdens te studie direct in praktijk brengen. Een achtergrond in Communicatie? Wordt werkzaam als communicatiespecialist. Een achtergrond in Bestuurskunde? Ga aan de slag als projectleider. Als trainee start u met unieke functies. Veel trainees krijgen na het voltooien van de traineeship overheid direct een baan aangeboden.

Wilt u uzelf verder ontwikkelen na de studie en gaan werken bij de overheid? Volg dan een traineeship overheid bij Newpublic om uzelf klaar te stomen voor alle arbeidsmogelijkheden binnen de overheid. Wilt u meer informatie of direct solliciteren voor een traineeship overheid? Neem dan een kijkje op de website van Newpublic.