Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Taxi Almere Schiphol

Zakelijk taxivervoer Almere

U bent bij ons van harte welkom voor uw taxi voor Almere. Wij doen ons best om uw gasten op een veilige en betrouwbare manier te vervoeren. Bijvoorbeeld zowel vanuit het bedrijf of hotel als vanaf Schiphol. In het buitenland zijn deze mensen gewend aan dit soort diensten. Naast onze MPV’s hebben we minibussen met zes en acht zitplaatsen.

Tarieven Almere taxi

De tarieven voor vervoer van of naar de luchthaven kunt u op onze website Taxibestellen.nl zelf makkelijk berekenen met uw postcode. Voer eenvoudig uw postcode, vervoermiddel in en geef aan hoeveel mensen de reis naar Schiphol maken. Onze tarieven voor een taxi Almere zijn vast en gelden 24 uur per dag 7 dagen per week. Wij bieden u lagere tarieven dan reguliere taxi’s. Hoe verder u reist, hoe lager het tarief per kilometer. U krijgt gewoon een fatsoenlijke auto en chauffeur. Deze taxi’s variëren in merk en omvatten de nieuwe Kia Sportage, Chrysler Voyager Grande, en zelfs Mercedes en vele anderen.

U kunt het gewoon reserveren of bij het bestellen op onze website Taxibestellen.nl, om het gewoon te vermelden in de opmerkingen. Voor alle voertuigtypes laten we zien hoeveel personen en hoeveel bagage per persoon is toegestaan tijdens het bestellen. Onze limousineservice omvat een Mercedes S-Klasse met Engels sprekende chauffeur. Voor ons speciale VIP vervoer is geen landelijk taxikeurmerk vereist. Taxi’s in Almere zijn een populaire vorm van vervoer.

Zelfde dag nog een taxi bestellen

Bij ons kunt u dezelfde dag nog een Schiphol Airport taxi bestellen. De chauffeur verwacht u ongeveer 45 minuten na de landing op Schiphol. Zet de telefoon altijd even aan na de landing. Heeft u ernstige vertraging bij de douane of bij de bagageband, neem dan contact op met de chauffeur.

Voor bars en restaurants, bieden wij op aanvraag taxivervoer aan. We zijn trots op ons taxibedrijf omdat we dagelijks honderden mensen veilig naar hun bestemming brengen, en dat al meer dan 30 jaar lang.  Taxi Almete en Omstreken verzorgt ook bezorgdiensten vanuit ALmere. Wij halen uw pakket of spullen op en bezorgen ze veilig en op tijd op de aangegeven bestemming. 

Taxibussen Almere

Op vakantie gaan en de nodige koffers meenemen, dan is dit soort taxibussen een uitkomst. In de minibussen met zes zitplaatsen passen zes passagiers en zes koffers plus handbagage. Voor de achtpersoons Schiphol taxi geldt hetzelfde maar dan voor acht personen. Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u een verlengde taxibus aanvragen.

Grotere taxi’s zoals onze bussen t/m 8 personen zijn ideaal als u met een groep reist. Kiest u er voor om iemand te laten ophalen onderweg dan stopt de taxi om onderweg andere passagiers op te halen. De totale reistijd is nooit meer dan 1,5 keer de directe route.

De meeste van onze taxi’s zijn uitgerust met airco zodat het altijd lekker cool blijft in de wagen. 

U wordt vervoerd door vriendelijke en netjes geklede chauffeurs in auto’s uit het hogere segment. We zijn 24/7 beschikbaar om aan uw wensen te voldoen. 

Taxivervoer vanaf Almere naar Schiphol

Als u een taxi nodig heeft van het vliegveld naar Almere, vult u gewoon dezelfde postcode in van uw woning of hotel. Of u nu vervoer van of naar Schiphol nodig heeft,  de luchthaven Schiphol is een vaste punt voor ons in ons systeem. Voer vervolgens het aantal personen in en klik op berekenen.

Op Schiphol laten opwachten

We raden aan om bij het verzamelpunt te wachten, omdat de aangegeven gate op Schiphol vaak verkeerd is. Op het aankomstscherm kan er bijvoorbeeld aankomsthal 2 staan ​​en dan komen de mensen vaak uit hal 1. Om te voorkomen dat je iets mist, raden we aan om het verzamelpunt te gebruiken en willen we graag een telefoonnummer van de klant. Zo is er meer zekerheid dat alles op rolletjes loopt.

Pas op op standplaats Schiphol Plaza

Bij de vrije rijden gaat op Schiphol vaak wat mis. Wie deze “Schiphol Taxi” chauffeurs zijn, is helaas bijna niet te achterhalen, want er zijn een paar honderd van deze vrijerijders op Schiphol.

Opwachten op Schiphol

Een extra additional service is om uw gasten binnen te laten wachten op Schiphol bij het meetingpoint. Er staat een taxichauffeur met een naambordje bordje te wachten op de gasten. Wij streven ernaar u zoveel mogelijk informatie te verstrekken, variërend van het bestellen van luchthavenvervoer tot veelgestelde vragen over onze service.

Taxibestellen.nl

James cookroute 99

1363 KE Almere

036-2002265

https://www.taxibestellen.nl