Clarapelsadvies
Business / Management

Snel zonder gedoe je auto verkopen voor een goede prijs

Snel de auto kwijt? Verkoop dan je auto via https://autonuverkopen.be/

Hier kunt je namelijk je auto verkopen in slechts 1 dag tijd. Verkopen is altijd aan een RDW erkend autobedrijf, welke de tenaamstelling ter plaatste kan regelen. De gehele veiling is gratis, dus je maakt geen kosten en loopt geen risico.

 

Auto verkopen kan sneller

Heb je wel eens eerder een auto verkocht, en is dat toevallig via een bekende of onbekende advertentiesite gegaan? Dan weet je waarschijnlijk dat het verkopen van je auto niet zo gemakkelijk is. Mensen doen vaak wel een bod, maar ver onder de prijs die je vraagt. Bovendien verschijnen ze vaak niet op de gemaakte afspraak en laten je zitten. Komen ze wel opdagen, dan is de kans 70% dat ze alsnog een onderhandeling aan willen gaan over de prijs. Dit zijn bekende verhalen van het verkopen via een advertentiesite.

 

Het verschil met een autoveiling

⭐⭐⭐⭐⭐ Bij een autoveiling bieden erkende autobedrijven op je auto. Alleen het hoogste bod wordt naar je doorgestuurd. Hierdoor wordt je niet overspoelt met telefoontjes en mailtjes. Gewoon één aanspreekpunt. Zodra de veiling sluit, wordt het beste bod op je auto bekend gemaakt, en daar kun je mee doen wat je wilt. Zowel het accepteren als afwijzen kost niets. Accepteer je het bod, dan is de auto verkocht tegen het aangeboden bod. Je maakt vervolgens een afspraak met de koper (een erkend autobedrijf) en draagt de auto over. Hierbij ontvangt je direct het bod en het vrijwaringsbewijs. De auto is dus definitief verkocht. Het enige wat je zelf nog hoeft te regelen is het opzeggen van de verzekering. In Nederland werkt het zo dat de wegenbelasting automatisch stop wordt gezet wanneer de auto wordt overgeschreven. Bij het overdragen van de auto gebeurt dit dus direct. Van de wegenbelasting ontvang je binnen enkele dagen een brief waarin staat dat je het teveel betaalde teruggestort krijgt en daarmee is de kous af.

 

Geen gedoe

Verkoop je via een autoveiling dan weet je voordat je ja zegt precies wat de auto opbrengt, zonder gedoe. Natuurlijk moet alle ingevulde informatie wel 100% kloppen, want het bod is gebaseerd op de opgegeven informatie en foto’s. Maar omdat het je helemaal niet kost, en tot niets verplicht, kun je het gerust uitproberen zonder enig risico te lopen.

 

Auto met schade verkopen

Ook een auto met schade verkopen kan snel, en daarbij ontvang je in 9 van de 10 gevallen een beter bod dan wanneer je via een advertentiesite je auto zou verkopen. Het netwerk aan autobedrijven telt namelijk een groot aantal schadespecialisten die tegen lagere kosten autoschades kunnen herstellen. Zodoende bieden zij meer op de auto met schade, dan een doorsnee autobedrijf.

 

besteautobod Besteautobod krijgt ★★★★★ 4.9 op 147 reviews