Clarapelsadvies
Business / Management

Schouten-Advocaten, een deskundig advocaat in Zeist

Op zoek naar een deskundige advocaat in Zeist? Schouten-Advocaten is dé oplossing voor al uw juridische problemen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in vele soorten rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, AVG Privacy & Dataprotectie, bestuursrecht, bouwrecht, echtscheidingen, fusies & overnames, handelsrecht, incassorecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en nog veel meer gebieden. Allemaal te vinden op onze website. U ziet dus, zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor bijstand. Ons team bestaat uit 5 verschillende advocaten, elk gespecialiseerd op een eigen gebied. Zo verdelen wij de taken. Doordat wij als team veel samenwerken helpen wij elkaar ook naar het vinden van een oplossing als wij er zelf niet meer uitkomen. Ook zijn wij elkaars second opinion, zodat u bij ons absoluut verzekerd bent van topadvocatuur. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Met minder nemen wij absoluut geen genoegen.

De betrokken advocaten in Zeist van Schouten-Advocaten

Sinds 1974 zijn wij actief als advocaat in Zeist en omstreken. Zowel ondernemers als particulieren weten ons al jarenlang te vinden, dankzij onze kenmerkende werkwijze. U kunt namelijk uw vraagstuk vrijblijvend aan ons voorleggen. Vervolgens krijgt u van ons een reële inschatting van uw kansen. Verder zorgen wij dat wij alles omtrent de financiën goed op papier hebben staan, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. En uiteraard wordt u aan één vaste advocaat gekoppeld om de korte lijnen te hanteren en misstanden te voorkomen. Op deze manier raakt een advocaat ook meer betrokken bij de zaak. Daarnaast zorgt deze persoonlijke behandeling op maat ervoor dat wij ons verantwoordelijk voelen voor een goede afloop.

Ook voor advies over privacy en dataprotectie kunt u bij ons terecht

Schouten-Advocaten is gespecialiseerd in vele rechtsgebieden, dus ook u kunnen wij een handje helpen met uw vraagstuk. Wij zijn niet alleen binnen de rechtszaal te vinden, maar proberen ook regelmatig het juridische probleem daarbuiten op te lossen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor privacy en dataprotectie. Wij visualiseren in één oogopslag het risico dat u loopt als bedrijf voor boetes of andere problemen die een drastische wending aan kunnen nemen voor uw bedrijf. Kom dus bij ons langs met al uw juridische problemen. Wij gaan graag de uitdaging samen met u aan om tot een goede afloop te komen. U ook?