Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

SAM Assistants

Bent u op zoek naar een virtual assistant of office manager? Of op zoek naar meer tijd en rust in uw bedrijf? Dan raden wij u aan om een virtueel assistent in te schakelen van SAM Assistants. Wij begrijpen dat het runnen van een onderneming geen makkelijke opgave is. Al snel vind men zichzelf in een situatie met overvolle mailboxen en heeft men geen overzicht meer van zijn of haar eigen agenda. Met onze assistenten houdt u meer tijd en focus over om u volledig te richten op uw onderneming in plaats van alle bijzaken die erbij komen kijken.

Werkzaamheden

Een virtual assistant is erg belangrijk als u graag wilt focussen op uw onderneming in plaats van alle bijzaken die daarbij komen kijken. Een virtueel assistent kan veel taken voor u overnemen. Denk bijvoorbeeld aan de contentcreatie. Hierbij activeren we de doelgroep van uw onderneming en vinden wij een juiste strategie. Naast de contentcreatie staat een virtueel assistent ook voor u klaar om bijvoorbeeld uw e-mailmarketing te doen. Denk hierbij het ontwerpen en versturen van nieuwsbrieven maar ook het opzetten van nieuwe campagnes. Ook als u niet een ster bent in Social media kunt u dat volledig overlaten aan uw assistent van SAM assistants. Wij hebben niet voor niets een focus op (online) marketing. Voordelen van onze assistenten is dat u geen nieuwe werknemer in uw bedrijf moet opnemen om deze taken uit te laten voeren. Onze assistenten zijn flexibel inzetbaar voor een vast bedrag per pakket. Zij zijn geen onderdeel van uw bedrijf dus u hoeft hen ook niet te betalen als zij bijvoorbeeld (langdurig) ziek zijn. Is uw ‘vaste’ virtueel assistent afwezig of ziek? Dan regelen wij zo snel mogelijk een nieuwe assistent voor u. Gezien wij met een cloud werken kan een collega de taken zo snel mogelijk oppakken.

Wat levert SAM Assistants mij op?

Een assistent van SAM Assistants kan u veel opleveren omdat onze assistenten op een slimme en efficiënte manier te werk gaan. Zij focussen zich bijvoorbeeld op uw online marketing en uw agenda, zodat u de volledige focus op uw bedrijf kunt leggen. Verder zorgen onze assistenten voor structuur en overzicht in het bedrijf en bijvoorbeeld uw agenda.

Gerelateerde artikelen

iPhone scherm kapot? Een professionele iPhone scherm vervanging bij New Phone Repair

Hoe dakkapel prijzen tot stand komen

Deze telefoonservice tilt uw bedrijf naar een hoger niveau