Clarapelsadvies
Business / Management

SAM Assistants zijn onmisbaar

Mijn geest is elke seconde van elke minuut van elk uur van elke dag in beweging, daarom heb ik nu misschien wel zelfs twee SAM Assistants nodig om er zeker van te zijn dat alles op rolletjes verloopt. Sinds ik in contact ben gekomen met de professionals van Sam-Assistants is mij gebleken dat zij echte levensredders zijn, waardoor ik zowel mijn persoonlijke als mijn professionele leven kan optimaliseren.

SAM Assistants leveren je geld op

Als je een overwerkte ondernemer bent die zich afvraagt waarom je takenlijst altijd onvoltooid lijkt, kijk dan eens serieus naar de mogelijkheid van het inhuren van een of wellicht meerdere SAM Assistants. Ik had ooit een mentor die me vertelde dat het inhuren van een assistent(e) om alles op kantoor draaiende te houden terwijl jij je concentreert op de grote ideeën, een sleutel tot het dagelijkse succes is. In het begin dacht ik dat het een verspilling van geld was, maar nu begrijp ik volledig wat hij bedoelde.

Een must voor elke ondernemer

Ik wil niet vastlopen in de triviale zaken van mijn bedrijf. Ik heb gemerkt dat het beter is om kleinere taken te delegeren, zodat ik meer tijd en denkkracht heb om me te richten op de groei van mijn bedrijf op de lange termijn. Hieronder zal ik je kort vertellen waarom een SAM Assistant een absolute must is voor elke succesvolle ondernemer.

Delegatie van kleinere taken

Delegeren is een wonder voor ondernemers, maar een wonder dat ze vaak het meest terughoudend zijn om te omarmen. Als je net begint, heb je alles onder controle. Naarmate je groeit, moet je die mentaliteit achter je laten en anderen vertrouwen om zinvolle (maar toch vervelende) taken uit te voeren.

Het is een investering in jezelf

Terwijl sommige ondernemers een persoonlijke assistent als een extra kostenpost zien, zien wijze ondernemers ze als een investering waardoor je in staat wordt gesteld om meer tijd te besteden aan de dingen die je echt wilt – groei, inkomsten en merkbekendheid. Het geld dat je met die tijd zou genereren zal snel de kosten van het inhuren van een SAM Assistant terugverdienen.

Dit zal ervoor zorgen dat je dag zo veel soepeler verloopt en je in staat stellen om je focus daar te houden waar deze het hardst nodig is: op je bedrijf.