Clarapelsadvies
Business / Management

Printen en bedrukken

Printen op papier is een bezigheid dat nog steeds veelvuldig wordt gedaan, maar steeds meer post en andere meldingen worden online verstuurd of vermeld. Wel is printen nog steeds erg belangrijk, vooral als er een menselijke stempel opgedrukt dient te worden. Zoals het ondertekenen van contracten of van afspraken, maar ook dit is aan het veranderen er zijn genoeg systemen waar er met een digitale pen op een vlak wordt getekend. De handtekeningen staan zo ook in het systeem waardoor printen minder nodig is. Maar niet alleen op papier wordt er veel geprint, ook veel verpakkingen worden geprint.

Deze verpakkingen worden veelvoudig geprint door industriële printers. Niet alleen op zacht papier maar ook op plastic en andere bodems. Een hot foil printer kan dus gemakkelijk plastic bedrukken, dit wordt gedaan door dat de folie door middel van warmte op de verpakking wordt gedrukt. Voor bedrijven is het maken van deze prints een zeer goede uitkomst omdat zij zo veel verpakkingen kunnen maken.

Bedrijven bedrukken niet alleen verpakkingen van hun product, maar deze worden ook voorzien van eigen codes. In de vorm QR codes of barcodes. Zodat later het bedrijf deze producten kunnen terug vinden. Deze manier van bedrukken wordt uitgevoerd door een klein karakter printer. Dit kleine karakter is de unieke code van een bepaald product. Het bedrijf KBA metronic, biedt allerlei soorten industriële printers aan. Dus ook de klein karakter en de hot foil printer. Zij zorgen ervoor dat de processen van het bedrukken van producten optimaal verloopt. Zo hebben zij ook printers die bijgevuld kunnen worden terwijl zij bezig zijn, waardoor deze printers gewoon kunnen blijven doorgaan. De printers van KBA zijn snel en betrouwbaar, door de jarenlange ervaring op het gebied van industriële printers, weten zij waar printers aan moeten voldoen. Waardoor deze printers er voor zorgen dat u op professioneel niveau niets te kort komt.

                                                                                                                                       

http://www.kba-metronic.com/nl/