Clarapelsadvies
Business / Management

Overstappen naar VoIP bellen

De ISDN lijnen gaan verdwijnen, wat betekent dat heel zakelijk Nederland moet overstappen naar VoIP bellen. Inmiddels is dit al redelijk gevorderd, maar er zijn nog steeds bedrijven en organisaties die niet zijn overgestapt. Gelukkig kan de Nederlandse Provider hiermee helpen. Wij maken telecom weer ongewoon simpel, zodat onze klanten er geen omkijken meer naar hebben. Hartstikke fijn! Er zijn een aantal mogelijkheden voor het overstappen naar VoIP, en welke mogelijkheid het beste bij uw organisatie past, hangt af van de behoeftes van de organisatie zelf. Bent u benieuwd welke manier van VoIP bellen beter bij uw organisatie past? Neem contact met ons op, dan kunnen wij u er verder over adviseren.

VoIP bellen met de SIP trunk

De SIP trunk is één van de manieren waarop VoIP gebeld kan worden met de Nederlandse Provider. Dit product is vooral geschikt voor organisaties die hun huidige telefooncentrale willen behouden, en de apparatuur die daarbij hoort. Gelukkig kan dit met de SIP trunk, de huidige telefooncentrale wordt aangesloten op een SIP trunk van de Nederlandse Provider, en vanaf dat moment kan de organisatie VoIP bellen! Ontzettend makkelijk, en er zijn ook allerlei voordelen waar onze klanten van kunnen genieten wanneer ze voor de SIP trunk kiezen. U bespaart namelijk behoorlijk op de telefoniekosten, heel veel nieuwe functies worden ineens beschikbaar, in het geval van calamiteiten worden de oproepen omgeleid én het bestaande telefoonnummer wordt behouden!

Hosted VoIP bellen

Het alternatief is via hosted VoIP te bellen. In dit geval belt u met een telefooncentrale die volledig in de cloud zit, en dus geen fysieke vorm meer heeft. Dit betekent dat u VoIP kunt bellen zonder dure onderhoudscontracten. Dat scheelt kosten, maar met hosted VoIP wordt er wederom flink bespaard op abonnementen en gesprekskosten. Super makkelijk! Bovendien worden veel nieuwe functies beschikbaar, zoals vast-mobiel integratie. U heeft er geen omkijken meer naar, wij houden alles up-to-date. Dat is het voordeel van de Nederlandse Provider. Wilt u weten welke techniek het beste past bij uw organisatie? Neem contact met ons op via de website! Of probeer het 1 maand gratis.