Clarapelsadvies
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een goede tandarts

Het vinden van een goede tandarts in de buurt waar je woont kan best wel lastig zijn. Vooral omdat je weer moet wennen aan een andere tandarts. Bij tandkliniek Nijmegen werken alleen maar vriendelijke en goed gediplomeerde medewerkers. Zij zullen er snel voor zorgen dat je vertrouwd raakt een de tandart. Bovendien zie je hier in deze praktijk steeds dezelfde tandarts en dat is erg fijn. Helemaal wanneer je van praktijk moest veranderen is het fijn om steeds door dezelfde persoon gezien te worden. Kinderen die onder de 18 zijn, kunnen gratis naar de tandarts. Met uitzondering van orthodontie, implantaten, kronen en bruggen plaatsen. Voordeel is ook dat je hier bij Tandrijk Mondzorg als nieuwe patiënt meteen ingeschreven kan worden.   

 

Veel verschillende behandelingen

Hierbij deze tandarts zijn veel behandelingen te krijgen. Denk hierbij aan de periodieke controles. Maar ook voor een wortelkanaalbehandeling, een gaatje vullen, kronen en bruggen en veel meer andere behandelingen kan je hier terecht. Elke behandeling wordt met uiterste zorg uitgevoerd en eerst besproken voordat deze behandeling plaats gaat vinden.  

Niet alleen wanneer er problemen aan het gebit zijn, ga je naar de tandarts. Veel behandelingen worden ook uitgevoerd als zijn de esthetische behandelingen. Hier gaat het om cosmetische ingrepen, zoals bijvoorbeeld het bleken van de tanden, scheve tanden maskeren en veel andere behandelingen om een stralende glimlach te krijgen. Echter moet er in dit geval rekening mee gehouden worden dat niet alle behandelingen onder de vergoeding van een verzekering vallen. Voor meer informatie hierover kan je het beste even contact opnemen met de tandkliniek in Nijmegen.