Clarapelsadvies
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een bedrijf voor gevels onderhoud in Volkel? Hier moet je zijn!

Hoe ouder je gevel is, hoe meer onderhoud deze nodig heeft. Ben je op zoek naar gevels onderhoud in Volkel? Dan ben je bij Van den Bogaart Gevelrenovatie aan het juiste adres. Je kunt hier niet alleen terecht voor gevels onderhoud in Volkel, maar ook voor voegwerk herstellen in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Tevens biedt het bedrijf nog tal van andere diensten. Zo kun je je gevel volledig laten reinigen en kan kleurverschil worden verholpen. Naast voegwerk herstellen in Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen, kun je ook je volledige voegwerk laten vervangen. Het bedrijf zal het eerst uithakken en vervolgens een nieuwe laag aanbrengen.

 

Over het bedrijf

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in gevels onderhoud in Volkel en voegwerk herstellen in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen, is opgericht door Riny van den Bogaart. Al op zijn vijftiende begon hij in het vak, als leerling bij een voegwerkbedrijf. Na een tijdje iets anders gedaan te hebben, besloot hij jaren later zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn zoon Bas liep al vanaf zijn twaalfde regelmatig mee en besloot op zijn vijftiende om voor het bedrijf te werken. En dat heeft geloond, aangezien hij nu, ruim 25 jaar later, mede-eigenaar is. Dit maakt het een echt familiebedrijf.

Profiteer van een zeer goede service

De jarenlange ervaring van vader en zoon zorgt ervoor dat de kwaliteit die het bedrijf biedt, uitstekend is. Ook zijn de medewerkers erg professioneel en betrouwbaar. Ze komen altijd hun afspraken na. Bovendien is geen klus hen te gek. Je kunt altijd je wensen aangeven en hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Heb je vragen? Bel of mail dan naar Van den Bogaart Gevelrenovatie of vul het contactformulier op de website in. Je zult zo snel mogelijk een reactie ontvangen. Wil je graag een offerte? Deze kun je eenvoudig via de website aanvragen, waarna je binnen 24 uur de uitwerking ontvangt.