Clarapelsadvies
Business / Management

Onze kantine pimpen door GRIP Interieurprojecten

Mijn bedrijf heeft een leuk interieurproject open staan voor een interieurbedrijf die ons kan helpen. Al jaren hebben we onze kantine een beetje in de steek gelaten. Niemand komt er om te lunchen, want dat doen we nu op onze normale werkplek. Hier wil ik graag wat verandering inbrengen! Ik miste het samen zijn met mijn collega’s en de gesprekken die we hadden tijdens de vrijdagmiddagborrel. Daarom besloot ik nu de kantine een flinke make-over te geven. Maar dit kan ik natuurlijk niet alleen!

Een interieurproject opstellen voor onze kantine

Dus zocht ik een interieurbedrijf die dit interieurproject wilde uitvoeren met ons. We hadden wel een paar eisen aan de kantine. Het moest een open plek worden waar je snel en gemakkelijk iets kan eten en dat er genoeg licht is. Bovendien wilden we graag een soort van loungeset erbij om daar te kunnen relaxen als dat moet. En we zouden het tof vinden om een grote tafel te hebben waar iedereen aan kan zitten met de lunch. Met deze ideeën zijn we naar meerdere interieurbedrijven gegaan om te kijken wie ons het beste kon helpen. Uiteindelijk bleek dat GRIP Interieurprojecten de stijl had die wij zochten en de beste prijs aanbod om ons te helpen. Dus zijn we met hen in zee gegaan en gaan designen.

Modern, fris en gloednieuw!

We gingen samen rondom een tafel zitten en we waren al snel klaar met wat er precies allemaal moest gebeuren en hoe we het zouden aanpakken. Een paar dagen later kwam er een hele crew naar ons kantoor om onze kantine om te bouwen tot iets nieuws. Het eindresultaat was echt prachtig! Het was alles wat ik me had voorgesteld en zelfs beter. Alles was gloednieuw en helemaal van deze tijd. Nu geniet ik elke vrijdagmiddag met mijn collega’s van een glas bier en gezelligheid.

Contact

Heeft u ook een interieurbedrijf nodig om uw plek om te toveren in iets moderns? Bekijk dan de website van GRIP Interieurprojecten voor meer informatie over hun producten en diensten. Daar vindt u ook meteen een portfolio bij bedrijven waar ze al iets hebben veranderd.