Clarapelsadvies
Business / Management

Ontbijten op kantoor

Als je samen met je team soms een bedrijfsuitje of samen een vrijdagmiddagborrel doet, weet je dat dit zorgt voor gezelligheid en tevens leer je je collega’s beter kennen. Daarom voor jou en je team een nieuw idee, een zakelijk ontbijt!

De voordelen van samen ontbijten

Het leuke aan samen ontbijten op kantoor is dat je elkaar beter leert kennen en je rust pakt in de ochtend. Dit zorgt er voor dat je de dag fris begint. Dit zijn niet de enige voordelen van een zakelijk ontbijt:
1. Je begint de werkdag rustig en onder stress. Hierdoor krijgen je hersenen meer rust en ruimte om na te denken. Dit zorgt voor meer inspiratie en productiever werken.
2. Op deze manier ontbijt je personeel, hierdoor heeft hun lichaam voldoende energie om de dag te beginnen en startte de hersenen goed op.
3. Je weet dat alle personeelsleden er zijn, want het is immers werktijd, hierdoor kunnen de verlegen mensen ook een kans krijgen om zich in de groep te voegen en zich betrokken te voelen bij de groep. Dat is weer beter voor de werksfeer.

Ontbijt voor speciale gelegenheden

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om dagelijks een ontbijt op de zaak te doen, maar het is zeker de moeite waard om dit is te doen voor je personeel. Dit kan zijn om ze te belonen of om een vooruitgang te vieren. Genoeg redenen om een ontbijt te bestellen voor je personeel. Met z’n allen ontbijten we ons naar een betere werksfeer!