Clarapelsadvies
Image default
Groothandel

Onderhoud uw machines met hoge kwaliteit onthardingszout

Van de machines die u gebruikt voor het telen van gewassen en het onderhouden van dieren wilt u natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten. En om hiervoor te zorgen is onderhoud van de machines erg belangrijk. Om de machines minder snel verstopt te laten raken is een waterontharder nodig. Doordat water magnesium en calcium bevat kan het water hard worden, en dit kan leiden tot kalkaanslag. En deze kalkaanslag is funest voor machines. Om dit te voorkomen kan men gebruikmaken van onthardingszout, ook wel regeneratiezout genoemd. Dit wordt gebruikt in de waterontharder. Maar voordat u dit zout aanschaft, is het goed om te letten op de kwaliteit ervan, aangezien niet elke soort onthardingszout hetzelfde is.

Zout zonder toevoegingen

Het bedrijf H. van Namen staat bekend om de verkoop van onthardingszout met een uitstekende kwaliteit. De kwaliteit van het zout is afhankelijk van de puurheid ervan. Hoe hoger het percentage puur regeneratiezout, hoe beter. Want zo weet u dat er nauwelijks andere stoffen aan zijn toegevoegd die helemaal niks met de reiniging van het water te maken hebben. Het zout dat u bij H. van Namen kunt bestellen en kopen bestaat voor 99,8% uit puur zout. Doordat het zout zo puur is kunt u dit onthardingszout ook gebruiken voor de machines die dienen voor het produceren van voedsel.

Bestellen kan altijd

H. van Namen is een bedrijf dat bedrijfsbenodigdheden levert aan de agrarische sector. Zij weten dus precies wat er nodig is om de levensduur van uw machines langer te maken. Voor het bestellen van het onthardingszout kunt u terecht op de website. Hier kunt u 24 uur per dag het zout kopen. U kunt ervoor kiezen om het product daarna af te halen of bij uw bedrijf te laten bezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken op de website.

https://www.vannamen.nl/