Clarapelsadvies
Image default
Cadeau

MoYu 3x3x3 MeiLong

Soms brengt MoYu zijn eigen puzzels uit met de letter “C” in de titel. Dit gebeurt meestal met budgetten. Een ander dergelijk model was geboren: MoYu 3x3x3 MeiLong 3C.

Hoogstwaarschijnlijk wordt een kubus van dit niveau gekocht door een beginner die nog niet goed thuis is in het bouwen van kubussen. Als u een van hen bent, hoeft u er niet eens over na te denken. U merkt helemaal geen verschil tussen de reguliere en “C” -versies. En aangezien dat laatste minder kost, is het kopen ervan logischer.

Om eerlijk te zijn kunnen we niet begrijpen waarom MoYu de prijs per kubieke meter verlaagt. Misschien komt dit door het feit dat ze de productie van dit model opzetten en in bedrijf stellen. Maar hoe het ook zij, de structuur van deze kubussen is hetzelfde.

Maar voor ons, als eindklant, speelt prijsverlaging ons in de kaart. En hoewel het verschil tussen beide klein is, is het altijd prettiger om voor iets lagere kosten een kubus te krijgen.

De puzzel draait erg cool. Het zal uit de doos gesmeerd en opnieuw geconfigureerd moeten worden, maar over het algemeen is dit een puzzelspel van zeer hoge kwaliteit dat je zal verrassen. Het is geweldig dat MoYu dit soort dingen uitbrengt en speedcubing voor iedereen beschikbaar maakt. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be