Clarapelsadvies
Image default
Woningen

Met deze zes tips stelt verhuizen niets voor

huis te koop

Over het algemeen wordt verhuizen als een moeilijk iets beschouwd, en het is echt niet het beste. Gezien alle waardevolle spullen in de doos, is het niet eenvoudig om alles terug te moeten brengen naar de nieuwe plek. Als uw vooruitzichten goed zijn, is dat niet slecht. Voor degenen die verhuizen, is dit totaal anders omdat ze daartoe gedwongen worden. Deze 6 tips kunnen je hoe dan ook helpen.

1) Vervoer

Verhuisbedrijf nodig? Raadpleeg de lijst met erkende verhuisbedrijven in België. Het is niet onbelangrijk dat ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Deze lijst is terug te vinden op de website bkv-cbd.be. Meer informatie over mobiele bedrijven, hun diensten en prijzen is ook te vinden op internet. Vergelijk na het bepalen van de prijs de prijzen en leg het verhuisbedrijf vast. Vooral tijdens weekenden en vakantiemaanden (zoals juli en augustus) moet u rekening houden met mogelijke wachttijden en nog hogere kosten.

2) Parkeerplaats reserveren tijdens verhuis

In uw oude en nieuwe huizen zijn parkeerplaatsen gereserveerd door de stadspolitie voor het verplaatsen van vrachtwagens. De reserveringskosten variëren per stad, maar het is meestal de moeite waard om op de dag van de verhuizing parkeerproblemen en andere problemen te vermijden.

3) Steek all dingen die eerste nodig hebt in een kartoon doos

De doos zal opvallen en je weet meteen wat erin zijn. Een andere in het oog springende doos kan ook gebruikt worden, maar bewaar deze opzij zodat je direct weet waar je hem kunt vinden en hij niet onderin de doos zal verschijnen. Dit omvat een scherp mes en / of schaar om de doos te openen, keukenpapierrollen, vuilniszakken, keukengerei, basis kookgerei als je van plan bent om direct te koken, plakband, telefoonoplader (als je reistas voor overnachting is) Geen van deze dingen)), extra toiletpapier, gereedschap, dweilen, enz.

4) Plak labels op uw mobiele dozen en de kamers die ze moeten betreden

Als je verhuist en begint met uitpakken, kun je dat het beste in elke kamer doen. Het is erg handig als de juiste box al in de juiste kamer staat. Sorteer op uw spullen. Efficiënt, u krijgt eenvoudig een overzicht.

5) Geef de dag van de verhuizing tijd om te winkelen

In je nieuwe woning zijn alle pantry, koelkast en vriezer nog leeg. Op de verhuisdag doe ik alleen boodschappen voor de dag en de volgende dag, en dan ga ik uitgebreid naar de winkel. Is het niet haalbaar om op de dag van verhuizing naar de winkel te gaan? Vraag dan wie dit voor je kan doen, of kijk naar mogelijkheden om boodschappen te bestellen en bij je thuis te bezorgen.

6) Adreswijziging

Vraag het gemeentehuis om een ​​lijst van de autoriteiten die u zich moet melden en die u automatisch op de hoogte brengen van de adreswijziging. Maak een lijst van alle organisaties waartoe u behoort, zoals sportverenigingen.

huis te koop marke

https://be.propenda.com