Clarapelsadvies
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-theorie sleep je binnen 1 dag het auto theoriecertificaat binnen

De dagcursus autotheorie Amsterdam van 123-theorie zorgt ervoor dat jij binnen 1 dag en in 1 keer kan slagen voor jouw theorie examen bij het CBR. Maar 1 dagje leren, gezellig met andere cursisten, samen met een professionele docent, zonder dikke boeken en met een slagingskans van 100%. Je bent dus lekker weinig tijd kwijt en hebt goede kans op een waanzinnig resultaat, namelijk het felbegeerde theoriecertificaat in handen krijgen!

Les, oefenen, lunchen, examen

Je hoeft dus niet meerdere dagen vrij te boeken in je agenda, of zelf dagenlang in je vrije uurtjes te zitten blokken. Plan 1 dag vrij in je agenda, leer bij ons alle auto theorie en wandel in de middag trots het CBR uit omdat je geslaagd bent.

Vroeg in de ochtend, om 07.00, wordt je verwacht in ons trainingscentrum. Wij hebben meerdere trainingscentra door het land dus onze eendaagse cursus is niet alleen te volgen in Amsterdam. Na een korte kennismaking met de docent en de andere cursisten is het tijd voor de klassikale les. De docent neemt alle theorie door en weet precies welke specifieke theorie goed in je hoofd moet zitten. Met ezelsbruggetjes en fijne tips zorgt hij ervoor dat je alle theorie snel onder de knie krijgt. Als alle lesstof is uitgelegd en jij deze goed in je hoofd hebt zitten ga je aan de slag met oefen examens. Op deze oefen examens worden dezelfde vragen gesteld als bij het officiële CBR examen. Er staan je later op de dag bij het CBR dus geen verassingen te wachten.  

Na gezellig met elkaar een heerlijke lunch van ons gegeten te hebben is het bijna tijd voor het echte examen. Er is nog kort tijd om de lesstof te herhalen en de puntjes op de i te zetten. Tijd om met elkaar naar het CBR te gaan. Wedden dat in 1 dag theorie halen jou ook gaat lukken!

Online inschrijven

Inschrijven voor onze dagcursus kan op elk moment van de dag, eenvoudig online. Ga naar www. 123-theorie.nl, vind jouw locatie en datum, vul een aantal gegevens in en verstuur jouw inschrijving. Vervolgens hoor je zo snel mogelijk van ons.

 

https://www.123-theorie.nl/