Clarapelsadvies
Image default
Aanbiedingen

Meer over een Schipholtaxi

Schiphol Travel Taxi

Schipholtaxi is een taxiservice die is opgericht in de jaren dertig van de vorige eeuw. Ze zijn geëvolueerd van een taxibedrijf voor één auto en één chauffeur tot een gerenommeerd taxibedrijf met ongeveer 500 voertuigen en 600 chauffeurs. 

Door de liberalisering van de wet op het personenvervoer is de taxikwaliteit gemiddeld gedaald. Zij hebben gemerkt dat er een duidelijke vraag is naar eenvoudig en betrouwbaar transport tegen een redelijke prijs. Hierdoor streven zij naar een kwalitatief hoogstaand product. Hun kernwaarden zijn eenvoud, efficiëntie en betrouwbaarheid, met een focus op technologische innovatie.

Bij Schipholtaxi.Pro geven ze prioriteit aan onze klanten.

Individueel personenvervoer is het duurste en meest exclusieve vervoermiddel op de route en moet als zodanig worden beschouwd. Bij Schipholtaxi.Pro streven ze ernaar om de behoeften van verschillende reizigers te vertalen naar verschillende voordelen en kenmerken die een meerwaarde bieden aan de klanten door hun voortdurende ervaringen met hen.

Schipholtaxi.pro heeft de ambitie om de meest kwalitatieve individuele personenvervoersonderneming in de regio Schiphol-Amsterdam te zijn. Mensen verwachten een Mercedes Benz, een punctuele taxi en een vriendelijke chauffeur in het algemeen. Schipholtaxi.Pro beschouwt dit als minimumnormen, waardoor zij op het gebied van persoonlijke service een stap verder kunnen gaan.

De vloot van Schiphol taxi bestaat uit 96 elektrische Tesla-taxi’s, die allemaal wit zijn en klimaatneutraal rijden. Hun elektrische taxi’s zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stil en handig, waardoor reizen een plezier wordt.

De Cantab, een smartphone, is beschikbaar voor de passagier. Tijdens de taxirit heeft deze tablet meerdere extra features. De 10-inch tablet geeft informatie over de reis, de bestemming en entertainmentopties zoals nieuws, sport, films en games. Tijdens de rit kan de passagier het pad naar zijn eindbestemming bekijken en zijn exacte locatie controleren. Op de tablet kan de klant de chauffeur ook beoordelen.

De Tesla Model S heeft de uitstraling van een high-end sportwagen, maar beide koffers bieden voldoende ruimte voor bagage. Hoogwaardig transport en milieubewustzijn zijn nu synoniem! Bovendien gebruiken we alleen hernieuwbare energie om hun Schipholtaxi’s op te laden, waardoor ze volledig emissievrij zijn.

Service staat al jaren hoog in het vaandel bij Schiphol Taxi.

Bovendien wordt de kwaliteit van al hun voertuigen en chauffeurs gegarandeerd door het TX-keurmerk, het landelijke keurmerk voor taxivervoer van Nederland. Schiphol Taxi is tevens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) geaccrediteerd (milieukeurmerk).

De manier waarop Schiphol Taxi met klachten omgaat, is een van de manieren waarop hun servicegarantie tot uiting komt. Elke klacht is er natuurlijk een te veel. Mocht er zich onverhoopt toch een voordoen, dan zullen zij dit onderzoeken en reageren op de algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Transportfederatie voor Taxi’s. Bovendien stelt hun kader voor milieubeheer richtlijnen vast voor het zakendoen, altijd met het milieu in gedachten.

Schiphol Zakelijke Taxi

Elk voertuig van Schiphol Business Taxi, inclusief de volledig elektrische “groene” optie, is een comfortabel en luxe voertuig dat wordt bestuurd door een kundige en ervaren chauffeur. Zij halen u overal op en zetten u 24 uur per dag en zeven dagen per week af in de vertrekhal van Schiphol. Reserveren is mogelijk tot 4 uur voor vertrek, zonder wachttijd. Uw reis begint op elke locatie in Nederland zoals Amsterdam naar Schiphol * en eindigt op elke regionale luchthaven, behalve Schiphol.

  • Schipholtaxi.Pro
  • Website: Goedkope Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Adres: Schiphol Boulevard 127B 1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf