Clarapelsadvies
Image default
Business / Management

Mediation in Baarn nodig?

Bent u op zoek naar mediation in de regio Baarn? Bij Anniek Schuurs Mediation kunt u terecht voor betrouwbare bemiddeling. Of het nu gaat om een conflict op de werkvloer, een conflict tussen partners of een conflict binnen de familie, bij Anniek Schuurs Mediation kunt u terecht.

Voordelen van mediation in Baarn

Kiest u voor de mediation in Baarn van Anniek Schuurs Mediation, dan levert dat een aantal voordelen op. Bij ons wordt er naar alle partijen goed geluisterd met een objectieve blik. Hierdoor kunnen wij vaak logische oplossingen aanbieden die misschien eerst niet helder was. Goed luisteren vormt hierbij de basis. Dit zorgt er namelijk voor dat emoties kunnen worden omgebogen naar een gesprek waarbij naar elkaar geluisterd wordt. Door naar elkaar te luisteren kunnen bepaalde zaken worden verhelderd, waardoor het vertrouwen kan worden hersteld en het conflict kan worden opgelost zonder de tussenkomst van een rechter. Door het inschakelen van een mediator zorgt u ervoor dat u de oplossing in eigen hand houdt en is de kans groter dat de gemaakte afspraken ook echt worden nageleefd. Een laatste groot voordeel is de prijs. Door het inschakelen van een mediator bespaart u veel kosten!

Een gezamenlijke oplossing

Het doel van mediation is het gezamenlijk oplossen van een probleem. Dit wordt gedaan zonder de tussenkomst van advocaten en rechters. Wanneer een conflict voor de rechtbank wordt uitgevochten worden alleen de gevolgen van het conflict aangepakt, terwijl bij mediation het conflict zelf wordt aangepakt. Mediation zorgt er echt voor dat er een oplossing voor het probleem komt. Wij halen daarom altijd het uiterste uit onszelf naar boven om ieder gesprek in goede banen te leiden en de angel uit de emoties te halen. Op die manier worden gesprekken weer gevoerd op basis van rationaliteit in plaats van emotie.

Interesse?

Heeft u interesse in de mediation van Anniek Schuurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website en maak direct een afspraak voor een intake gesprek. Wij heten u natuurlijk van harte welkom en hopen dat ook u binnenkort een oplossing heeft gevonden voor uw conflict.