Clarapelsadvies
Business / Management

Makelaar uit Veenendaal inschakelen voor ons huis

Samen met mijn vrouw wilden we overstappen naar een andere makelaar uit Veenendaal. We hebben namelijk niet zo’n fijne ervaring had bij de makelaar waar we eerst zaten. De makelaar luisterde steeds niet naar wat we wilde met de foto’s van het huis en hoe de verkoop werd geregeld met eventuele geïnteresseerde. Door die makelaar hebben we veel kijkers verloren dus we waren echt klaar ermee. Daarom gingen we op zoek naar een andere makelaar die naar zijn klanten wilt luisteren.

Een goede makelaar uit Veenendaal die wel luistert

We gingen dus op zoek naar een klantvriendelijke makelaar uit de omgeving van Veenendaal. In deze omgeving zijn er vele makelaars waar we uit konden kiezen. We hebben sowieso wat vrienden gevraagd waar zij hun huis hebben gevonden of hebben verkocht en wat hun ervaring daarvan was. Van de ene hoorde we ook niet zo beste verhalen van een bepaalde makelaar die ook een slechte naam heeft op het internet via de reviews. Maar toen zeiden kennissen van ons dat Zonnenberg Makelaardij een goede makelaar was en dat ze daar een prettige samenwerking hebben gehad. Op de website zagen ze er ook professioneel uit dus heb ik contact genomen. We konden meteen die week komen voor een afspraak en te kijken of we iets konden betekenen voor elkaar.

Eindelijk ons huis verkocht

Na een heel goed gesprek met Zonnenberg Makelaardij hebben we een contract kunnen opstellen dat ze ons huis zouden verkopen op hun naam en via funda en hun social media het huis zouden promoten. Dit hebben ze flink gedaan want binnen een paar dagen hadden we al reactie van geïnteresseerde kopers en daarna duurde het nog een paar dagen voor een volledige bezichtiging. Dus binnen een paar weken tijd hadden we al het huis verkocht en dat allemaal dankzij Zonnenberg Makelaardij.

Zonnenberg Makelaardij

Bent u benieuwd wat Zonnenberg Makelaardij voor u kan regelen qua huis en verkopen van het huis? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Bekijk de website van Zonnenberg Makelaardij voor meer informatie of voor het maken van een intakegesprek om kennis te maken met de makelaar en meteen te kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.