Clarapelsadvies
Relatie

Leer spreken in het openbaar

Wil je al langer leren om te spreken in het openbaar volg dan een training presenteren. Na het volgen van deze training presenteren bent u in staat de verschillende technieken op het gebied van presenteren direct toe te passen in de praktijk.

Wat is het resultaat?

Na het volgen van de training presenteren bent u in staat de verschillende technieken op het gebied van presenteren direct toe te passen in de praktijk. U kunt gestructureerd uw boodschap overbrengen aan uw publiek. U heeft een gedegen voorbereiding, weet rekening te houden met verwachtingen van uw publiek en zet duidelijk kaders neer. U bent in staat om uw presentatie te laten aansluiten op uw doelgroep en om op de juiste wijze in te spelen op vragen en reacties. U kunt omgaan met presentatiespanning of plankenkoorts vooraf en tijdens de presentatie. Uw zelfvertrouwen is vergroot in het geven van presentaties. Dat is nog eens een fijn resultaat van een training presenteren.

Voor wie is de training presenteren bedoeld?

De training presenteren is voor iedereen bedoeld die wilt leren presenteren of te spreken in het openpaar. De training is gericht op de eigen praktijk van de deelnemers en zorgt dat u voortaan doelgericht te werk zult gaan. De training presenteren is gebasseerd op  ‘leren door te doen’principe. Zo heeft u bij de training presenteren geen droge leststof maar krijgt u oefeningen uit de praktijk en een praktische leerstof. De training presenteren bestaat uit een programma met theoretische kader, werkvormen en reflectiemomenten. Je kunt dan ook de geleerde vaardigheden direct toepassen.  Bij de training presenteren werkt je in klein groepen met maximal 6 deelnemers en elke deelnemer stelt een persoonlijk ontwikkelplan op. Zo is de training presenteren geheel afgestemd op de wensen van de deelnemers. Kijk voor meer informatie en over mogelijke startdatum van de training presenteren op de website.