Clarapelsadvies
Business / Management

Led Inbouwspots zijn een goede investering en besparen energie.

Hoe vaak zie het wel niet dat mensen veel geld investeren in een keuken en zelfs in keuken apparatuur die amper wordt gebruikt, jammer van het geld en de investering zou je denken en dat is ook zo. Wat een veel betere investering is verlichting, deze gebruik je namelijk meerdere uren per dag. En het is toch zo dat investeren en geld uitgeven leuk is aan iets waar je dagelijks plezier aan beleeft. Bij led inbouwspots voor een keuken is dat ook het geval, ze zijn duurzaam, gezellig en erg energie zuinig.

Led Inbouwspots energie zuinig en bijzonder duurzaam, een mooie investering

Ja u leest het goed, led inbouwspotjes zijn zeer energie zuinig en ze hebben ook nog eens een lange levensduur, u hoeft dus eigenlijk nooit meer die vervelende lampen te vervangen en u kunt zich in de keuken bezig houden met de dingen waar een keuken voor bedoelt is, koken dus. Voor sommige mensen onder ons is koken een ware hobby geworden en in de meeste gezinnen is er dan ook altijd wel iemand in de keuken aanwezig en brand de verlichting vaak vele uren per dag. Een led inbouwspot zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in de keuken maar ook nog eens voor een aangename energie rekening. Een led inbouwspotje van 3 watt is namelijk ongeveer vergelijkbaar met een halogeen inbouwspots  van 50 watt, en dan te bedenken dat de meeste mensen meerdere van deze spots in hun keuken hebben.

Sfeervolle led inbouwspots in een nieuwe design keuken en een mooie besparing op uw energie rekening

Was het een aantal jaren geleden nog zo dat led verlichting nog niet volledig uit ontwikkeld was en zich nog niet helemaal op de consumenten markt had gestort dan is dat nu wel anders. De ontwikkeling van led inbouwspots is de jaren erg snel gegaan.

Een mooi voorbeeld van een sfeervolle keuken met engergie zuinige led inbouw spots

De leveranciers is het gelukt om de spots voor een scherpe prijs te kunnen produceren en belangrijker nog ze hebben aan de wensen van de consument kunnen voldoen. Twee belangrijke wensen waren dat de kleur licht gezellig moest zijn en dat de spots een lagere inbouw diepte nodig hebben dan halogeen spots en dat is in beide gevallen gelukt.

Inbouw led spots met een mooie sfeervolle extra warm witte lichtkleur

De kleur van led inbouwspotjes is ongeveer 2700 kelvin, de meeste mensen onder ons hebben geen idee wat dat in houd maar om het makkelijk uit te leggen deze waarde is vergelijkbaar met de warm witte lichtkleur van de halogeen spotjes van vroeger, de kleur is dus gelijk. Verder is het gelukt om de spots zo te maken dat ze kantelbaar zijn zodat u een gewenste lichtstraal kunt gaan kiezen. Een ander groot voordeel is dat led spots niet warm worden, in tegenstelling tot halogeen verlichting worden led spots niet warm en dat is best een voordeel in een warme keuken. Een ander groot voordeel is dat de led inbouwspots omdat ze niet warm worden veel minder vuil, stof en vet aanpakken.

De levensduur van inbouw led spots is veel langer dan die van halogeen spots

Natuurlijk het is waar, led inbouwspots zijn een stuk duurder dan halogeen spotjes maar is dat eigenlijk wel waar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de kwaliteit. De levensduur van een halogeen spots is namelijk maar 3000 uur terwijl die van een led inbouwspot 50.000 uur is, je zou een halogeen spotje dus 16 keer moeten gaan vervangen om de levensduur van led te benaderen. Om het verschil dus goed duidelijk te maken moet je dus de prijs van 16 halogeen spots vergelijken met die van 1 led inbouwspotje. Het prijs verschil is eigenlijk dus flink in het voordeel van led inbouwspots, en dan hebben we het nog niet eens over het belangrijkste gehad en dat is de enorme energie besparing die het u gaat opleveren. Een kleine rekensom leert dat u 47 watt per led spots per uur bespaard, de meeste mensen hebben meerdere spots in de keuken en bij velen van ons is de verlichting in de keuken meerdere uren per dag aan. Afhankelijk van de stroomprijs die u betaald levert dit een groot voordeel op en dan praten we niet over een paar tientjes per jaar maar over honderden euro’s per jaar en dat tientallen jaren lang.

http://www.ledinbouwspotsleds.nl/