Clarapelsadvies
Woningen

Laat uw huis opkopen met behulp van de ervaren makelaar

U heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe woning en u gaat daarom uw huis verkopen. Dan hecht u vast belang aan de volgende twee zaken: de snelheid waarmee het huis wordt verkocht en het bedrag dat u ervoor krijgt. Laat uw huis door CVB Vastgoed opkopen en u krijgt het beide. Binnen een paar werkdagen wordt er al een bod op uw woning gedaan. En dat is een bod dat er niet om liegt! Maar er is nog een reden waarom deze makelaar een streepje voor heeft. U staat als cliënt namelijk altijd op de eerste plaats. Het verkopen van uw woning is niet alleen een financiële aangelegenheid, maar ook een emotionele. CVB Vastgoed biedt u alle ruimte en u verkoopt alleen als dit voor u goed aanvoelt.

Laat uw huis opkopen door een partij die binnen twee werkdagen met een goed bod komt

U wilt uw huis snel verkopen, daarom is het minder belangrijk of de markt op dat moment goed is of net wat minder goed. U heeft namelijk geen tijd om de woning maandenlang in de markt te laten staan, bezichtigingen te organiseren en om uiteindelijk de overdracht tot in de puntjes te regelen. Gelukkig hoeft dat ook niet als u een makelaar als CVB Vastgoed in de arm neemt. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u een aantrekkelijk aanbod. Daar bovenop neemt CVB Vastgoed ook de administratieve kosten voor zijn rekening. Wilt u uw huis snel laten opkopen? Neem eens contact op, u zit nog nergens aan vast.

Huis laten opkopen? Hier ontvangt u het bedrag voor uw woning netto!

Wilt u uw huis verkopen? Dan moet u rekening met extra kosten die bij dit proces komen kijken. Een voorbeeld van dergelijke kosten, zijn administratieve kosten bij de notaris. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit uw huis verkopen tegen een mooi bod! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.