Clarapelsadvies
Business / Management

Kunstgras seizoen 2019

Het nieuwe kunstgras seizoen komt steeds dichter bij. De voorbereidingen zijn al zo goed als klaar bij Kunstgras Direct. Aankomend jaar hebben we dan ook een aantal nieuwe kunstgrassoorten van een nieuw merk. Wij zijn dealer geworden van het merk Edel Grass. Die hebben een nieuwe kunstgras soort op de markt gebracht die wij gelijk in ons assortiment hebben gedaan. Deze soort kunstgras is gemaakt van Europese garen. Het mooie aan deze gras soort is dat het gemaakt is met een fijne rubstructuur waardoor een matte uitstraling ontstaat.

Sportgras

Wat ook nieuw is bij Kunstgras Direct is Sportgras. Wij verkopen voor voetbal een speciale soort die gemaakt is van een super sterke vezel waardoor die uitermate geschikt is voor sport activiteiten in uw eigen achtertuin! Voor de Fitness en Crossfit centrum hebben wij ook een speciale soort kunstgras met een 12 mm hoge pool die daar ideaal voor geschikt is.

Altijd genieten van een strakke en groene tuin

Doordat kunstgrassen bijna geen onderhoud behoeven zijn er voor kunstgrastapijten veel meer mogelijkheden dan met een traditionele natuurlijke grasmat. Kunstgras is daarom niet alleen ideaal voor in uw tuin maar ook voor de daktuin of op een balkon. Dakbedekking, beton of steen zijn de ideale ondergronden voor een mooie strakke kunstgrasmat. Boven de drukke stad en het lawaaiige verkeer creëert u zo uw eigen groene wereld zonder dat u bang hoeft te zijn voor lekkage of schimmels. U legt het één keer en het gaat jaren mee. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe met een zachte bezem het stof eraf te borstelen.

Gemakkelijk te leggen

Kunstgras kan net als echt gras direct op het zand of de aarde worden gelegd. Nadat de grond goed afgevlakt en ingetrild is wordt het grastapijt uitgerold. Echter adviseren wij altijd om gebruik te maken van een stabilisatiedoek, dit voorkomt het indeuken van de zandbed zodat het kunstgras vlakker blijft liggen. Vervolgens worden de banen aan elkaar gelijmd en binnen een paar uur heeft u een prachtig gazon. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras bij gebruik steeds goed terugveert, wordt er bij de hoogpolige soorten geadviseerd om instrooizand te gebruiken. Wanneer u nadere informatie wenst over het Edel Grass, Europe Grass of Hamat Kunstgras kunnen wij u hierover uiteraard verder informeren. De betere kunstgrassen hebben van zichzelf al een goed terugverende grasvezel. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met op via de mail of telefoon. U kunt natuurlijk altijd langs komen om onze showtuinen te bekijken.

https://www.kunstgrasdirect.nl/sportgras