Clarapelsadvies
Image default
Verbouwen

Kozijnen vervangen? Aan het juiste adres bij EA-Kunststoftechniek

Wilt u ook uw kozijnen vervangen omdat ze rot zijn? Of omdat u geen zin in schilderen hebt? Misschien wilt u uw woning beter isoleren? Energie besparen? Enkel glas vervangen voor HR dubbel glas? Al dit soort renovatie werkzaamheden hoort tot de kostenpost van elke huiseigenaar. Gelukkig is EA-Kunststoftechniek expert op gebied van kozijnen vervangen. 

We zullen proberen kort samen te vatten waarom ze specialist zijn voor kunststof kozijnen leveren en monteren. EA-kunststoftechniek bestaat ten eerste al 20 jaar. Dat geeft dus ook 20 jaar ervaring. Elk soort woning is al eens door ons voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Dat betekent voor u dat we goed weten hoe we het beste resultaat kunnen bereiken om uw woning te voorzien van nieuwe kozijnen. Alles voor een kozijnrenovatie wordt door ons verzorgt. Vanaf een informatief gesprek vooraf tot aan de vollediga nazorg tot de oplevering.

We stellen u als klant altijd centraal. Dat betekent dat we zoveel mogelijk kijken hoe we uw wensen realiseren kunnen. Daarnaast werken we met eerste klas kwaliteits producten, en we hebben altijd meerdere acties en aanbiedingen lopen. Zo kijken we samen wat binnen uw budget past. Daardoor is EA-Kunststoftechniek al vaak als beste, goedkoopste en snelste leverancier van kunststof kozijnen bekroond. 

Bijkomende wensen bij kozijnen renovatie

Natuurlijk komen bij het bespreken van de mogelijkheden ook andere wensen naar voren. Vaak willen mensen een andere indeling als de achtergevel gerenoveerd wordt. Iets anders dan een deur met een raam. Ten onrechte wordt gedacht dat het niet gaat omdat de verwarming daar ook zit, maar dit is met een kleine aanpassing snel opgelost om daar een nieuwe kunststof schuifpui te realiseren.

Ook denken mensen vaak ten onrechte dat bij een kozijnrenovatie alle muren kapot gaan en dat er wellicht opnieuw gestuct moet worden. Daar zit natuurlijk lang niet iedereen op te wachten. Maar ook daarover hoeft u zich niet druk te maken.

Als we kozijnen gaan monteren houden we altijd rekening met de bestaande muren en daar worden de nieuwe kozijnen netjes op afgewerkt. Zowel buiten, maar ook de binnenzijde afwerking van kunststof kozijnen wordt niet vergeten.

Meer weten over EA-Kunststoftechniek? 

Lees verder…

https://ea-kunststofkozijnen.nl/