Clarapelsadvies
Business / Management

Koeriersbedrijf in Gelderland

Al meer dan 35 jaar heeft koeriersdienst de Vries ervaring in logistieke dienstverlening en transport. Kies voor een koeriersdienst bij u in de regio en laat al uw pakketten verzenden door de Vries. Koeriersdienst Gelderland is snel en betrouwbaar. Daarnaast verzend u ook altijd voor een scherp tarief.

De klant staat centraal

Bij deze regionale koeriersdienst  locatie Gelderland staat de klant centraal. Heeft u vragen of bijzondere wensen? Dan kan er altijd in overleg iets geregeld worden. Moet uw pakket bijvoorbeeld vandaag de deur nog uit? Kies voor een spoedlevering  van A naar B. Koeriersdienst de Vries komt het pakket aan huis ophalen en zet het aan de deur van de ontvanger af. Het is een topservice bij u in de buurt.

Scherpe tarieven en betrouwbare samenwerking

Door de decennia lange ervaring weet deze koeriersdienst Gelderland dat betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van groot belang zijn. U gaat een betrouwbare samenwerking tegemoet tegen scherpe tarieven. Koeriersdienst Gelderland hanteert standaard tarieven per gewicht. Bekijk welk tarief voor uw pakket geldt online. Wilt u meer informatie over de service of contact opnemen met het bedrijf? U kunt online uw pakket aanmelden en meer informatie inwinnen. Neem een kijkje op de website van koeriersdienst de Vries om in contact te komen en uw pakket in de regio te laten bezorgen. Bezoek de website kddv-putten.nl