Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Koelen in de zomermaanden

Tijdens de zomermaanden kan het een hele opgave zijn om verkoeling te verkrijgen. Niet alleen thuis kan dit probleem spelen, maar ook op school of op het werk is het soms een enorme klus om de juiste verkoeling te vinden. Standaard vemtilators zorgen bij extreem warme temperaturen niet meer voor voldoende verkoeling en kunnen zelfs warme lucht gaan blazen. Tijdens deze periodes is het daarom nodig oom zwaarder geschut in te zetten dat wel kan zorgen voor voldoende verkoeling en bij kan dragen aan een fijna kamertemperatuur.

Wat voor koeling heb je nodig

Extreme hitte vraagt voor extreme maatregelen. Je zou ervoor kunnen kiezen om een enorme grote ventilator op je kantoor te zetten en het koel te houden. Het nadeel heirvan is alleen dat je het niet alleen veel koeler krijgt, maar daarnaast ook nog alles weg vliegt door de enorme kracht die van zo’n apparaat af komt. het inzetten van een grote ventialor is daarom af te raden en kun je beter niet doen. In plaats daarvan kun je kijken naar een kleinere ventialor die een koel reservoir heeft gevuld met ijskoud water. Dit zorgt ervoor dat de ventilaor koude lucht blijft blazen en er dus voldoende verkoeling op kantoor binnen komt.

Aanschaf van een goede ventilator

Een adiabatische koeling, vergelijkbaar met een ventilator die beschikt over een koel reservoir, zorgt voor voldoende verkoeling in gorte, middelgrote en kleine ruimtes. Dit heeft te maken met de duurzame techniek waarover dit apparaat beschikt. Met deze special techniek is het apparaat in staat om oppervlaktes van koele lucht te voorzien en dit voor een langere tijd te kunnen volhouden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat dit veel stroom gaat kosten, want een adiabatische koeling is zeer energiezuinig een verbruikt bijna geen stroom. Deze factoren zorgen ervoor dat een adiabatische koeling de perfecte oplossing is tijdens een hittegolf.

https://duravert-portacool.com/adiabatische-koeling/