Klusbedrijf Rudigro, voor al uw klussen in en rond Veenendaal

      Reacties uitgeschakeld voor Klusbedrijf Rudigro, voor al uw klussen in en rond Veenendaal

Wil je een woning laten opknappen of verbouwen en woon je in de omgeving van Veenendaal, dan is klusbedrijf Rudigro het bedrijf die je moet bellen. Ze komen langs voor een gratis en vrijblijvende offerte zodat je meteen een indruk hebt van het bedrijf en precies weet wat de klus je gaat kosten. Kijk en vergelijk en kies het bedrijf waar je het beste gevoel bij hebt.

 

Rudigro in een notendop

Bouwbedrijf Rudigro heeft veel ervaring met stucwerk, schilderen, elektra, loodgieterswerk, timmerwerk, renovatiewerk zoals een badkamerrenovatie of het plaatsen van een nieuwe keuken, en diverse verbouw werkzaamheden van het plaatsen van een uitbouw of dakkapel.

 

Service en vakmanschap

Op de eerste plaats wil je natuurlijk dat de communicatie soepel en prettig verloopt. Je hebt er niets aan om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten en geen contact kunt krijgen met de uitvoerende aannemer. Communicatie is waar het om draait. Je moet gehoord worden en men moet precies begrijpen hoe jij het hebben wilt. Bij Rudigro snappen wij dit en daarom ervaren veel mensen de samenwerking als erg prettig.

 

Rudigro heeft al vele woningen verbouwd en klussen geklaard. Geen klus is te groot of te klein, en bovendien kunnen wij snel aan de slag en klaren wij de klus binnen de gestelde tijd. Vooraf maken wij een inschatting van de werkzaamheden en benodigde tijd. Zo weet je vooraf precies hoeveel tijd iets gaat kosten. Lang in de rommel blijf je niet zitten, want onze missie is de klus af te ronden binnen de gestelde tijd zodat je zo min mogelijk ongemak ervaart.

 

Door onze ruime ervaring kunnen wij de benodigde tijd goed inschatten en de klus sneller klaren. Een vakman kan dus wel degelijk goedkoop zijn! Vraag gerust om een vrijblijvende offerte en ervaar het zelf.

 

Bespaar geld door te isoleren

Je kunt veel geld besparen door de woning te isoleren. In 8 van de 10 gevallen kun je zelfs de complete isolatie + manuren terugverdienen in enkele jaren bij een minder goed geïsoleerde woning. Daarna ga je flink geld besparen en verdien je in feite geld, dus het is een zeer slimme investering. Per situatie wordt er gekeken naar de mogelijkheden en besproken welke isolatie echt zinvol is. Zo geef je dus niet onnodig geld uit.

 

Lekkage in het weekend

Er is niets zo vervelend dan een lekkage. Een lekkage komt altijd op een ongewenst moment. Denk aan dinsdagochtend wanneer je net naar je werk toe wilt gaan en je ontdekt dat er water uit het plafond druppelt. Lekkages kunnen flinke schade aanrichten want op het moment dat het door het plafond heen komt is er toch al een boel water gelekt. Wanneer je er op tijd bij bent is de schade vaak nog te beperken, maar wacht je te lang dan kan zelfs het stucwerk kapot gaan en er houtrot ontstaan waardoor de kosten de pan uitrijzen. Gelukkig kun je Klusbedrijf Rudigro ook in het weekend bellen voor noodgevallen. Zelfs verstoppingen , die soms samenhangen met lekkages, kunnen binnen korte tijd worden opgelost!

 

https://www.bouwbedrijfrudigro.nl/