Clarapelsadvies
Business / Management

Kiezen voor HSV-tmp

Wij zijn HSV-tmp, oftewel HSV technical moulded parts. Wij zijn experts op het gebied van kunststof producten op grote schaal te kunnen produceren. Voordat u met ons in zee wilt gaan, is het natuurlijk goed om te weten op welke manier wij zakendoen. U wilt ons eerst wat beter leren kennen, voordat u echt wil inzetten op een goede werkrelatie. Eigenlijk net als een gewone relatie. Eerst een gesprek met elkaar hebben op de eerste date, en dan weet je pas of je er verder mee wilt. Om terug te komen op het punt, wij geloven dat onze klanten terugkomen naar ons, niet alleen om de producten die we leveren, maar om de manier waarop wij zakendoen. Dit hebben we in vier kernwaarden samengevat.

De eerste kernwaarde van HSV-tmp

De eerste kernwaarde van HSV-tmp is onze passie voor kunststof. Dit houd in dat u te maken krijgt met een stelletje enthousiastelingen, wanneer u met ons zaken gaat doen. Mensen die enthousiast zijn, zijn gemotiveerd, en gemotiveerde mensen krijgen meer en beter werk gedaan. Wij worden vrolijk van kunststof producten, en daarom helpen we graag om alles uit het materiaal en de beschikbare technieken te halen.

De tweede kernwaarde

De tweede kernwaarde van HSV-tmp is dat we geloven in duurzaam samenwerken. Dat betekent dat we heel veel waarde hechten aan relaties die duurzaam zijn met onze opdrachtgevers. We gaan voor de lange termijn, en dat wordt ondersteund door het leveren van betrouwbare producten, transparante processen en heldere communicatie. Zo simpel is het.

De derde kernwaarde

De derde kernwaarde van HSV-tmp is dat we zowel flexibel als ongecompliceerd te werk gaan. Daarom hebben we een platte organisatie waar iedereen meer of minder gelijk is. Met open communicatielijnen naar onze klanten. Wanneer we naar oplossingen zoeken, dan stellen we de wensen van onze klanten voorop, in plaats van onze processen. Wanneer het ene niet werkt, gaan we gewoon voor het andere.

De vierde kernwaarde

De vierde kernwaarde spreekt vrijwel voor zich, en luidt: innovatief en dynamisch. Wij willen ons tot de beste bedrijven ter wereld rekenen in kunststof producten!