Clarapelsadvies
Business / Management

Kartonnen dozen

Onlangs nog hebben wij een flinke partij kartonnen dozen moeten inkopen. Met onze groothandel in tuinartikelen zijn wij verhuisd naar een groter pand. Onze bedrijf is flink gegroeid in de afgelopen jaren. Het pand waarin wij zaten begon te klein te worden en voldeed niet meer aan de eisen. We hadden geen andere keus dan op zoek te gaan naar een grotere locatie. Anders zou de groei stagneren en konden we niet meer voldoen aan de vraag van onze klanten. We hebben besloten om de hele verhuizing zelf te organiseren. We beschikken namelijk zelf over de nodige busjes, en de spullen die verhuisd moeten worden zijn over het algemeen dusdanig robuust dat het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf onnodig bleek te zijn. Zo hebben we ook flink kunnen besparen op de kosten door alles zelf te doen. Echter was het niet direct gemakkelijk om een geschikte leverancier van kartonnen dozen te vinden in de nabije omgeving. Al gauw bleek dat kartonnen dozen het best online kunnen worden besteld. Na wat onderzoek te hebben gedaan kwamen we terecht bij De Dozenhal. De Dozenhal levert namelijk kartonnen dozen in de meest uiteenlopende soorten en maten. Dat was precies wat wij nodig hadden. De kartonnen dozen waren snel leverbaar en uitstekend geprijsd.

Kartonnen dozen van De Dozenhal

De kartonnen dozen van de Dozenhal hebben de hele verhuizing een stuk gemakkelijker gemaakt.Het bestellen ging kinderlijk eenvoudig via de website. We hadden veel verschillende maten kartonnen dozen nodig. De Dozenhal had elk formaat gewoon op voorraad. De kartonnen dozen waren tevens van een uitstekende kwaliteit. Iedereen die op zoek is naar kartonnen dozen, raad ik dan ook aan om te bestellen bij De Dozenhal.

Restant

Ik had een goede inschatting gemaakt van het aantal kartonnen dozen dat we nodig hadden. Echter had ik bewust teveel kartonnen dozen besteld om te voorkomen dat we er te weinig zouden hebben. Achteraf bleek inderdaad dat ik teveel kartonnen dozen had besteld. Gelukkig heeft De Dozenhal de overtollige partij gewoon netjes teruggenomen. Mocht ik ooit nog eens een partij kartonnen dozen moeten bestellen, dan doe ik dat zeker bij De Dozenhal.