Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Jij als baas kunt iedereen een goede dienst bewijzen

Jij als baas kunt al jouw medewerkers een goede dienst bewijzen. Dit kun je doen door een cursus te laten. Zo kan de medewerker zichzelf verbeteren. Dit is voor jou als baas ook een groot voordeel. Dit zorgt er namelijk dat de productiviteit omhoog gaat wat er meestal dan ook wel voor zorgt dat er meer geld wordt verdient. Als je namelijk een cursus doet zul je erna de cursus meer verstand van hebben en dus bepaalde dingen beter doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bepaald boekhoudt programma. Doordat je werknemers beter snappen hoe het werkt maken ze minder fouten en hoeft er dus minder gecorrigeerd te worden omdat ze snappen hoe iets worden ingeboekt. Als gevolg hiervan kunnen ze dan sneller door met die andere facturen die moeten worden ingeboekt.

Ook andere afdelingen hebben een voordeel

Naast de afdeling boekhouding geldt dit natuurlijk ook voor andere afdelingen. Denk maar eens aan de HR-afdeling. Door een cursus te volgen snappen de recruiters beter waar ze op moeten selecteren en waar ze op moeten letten. Dit zorgt er dan weer voor dat er betere mensen worden aangenomen die hun werkzaamheden dan weer beter doen. Investeer dus nu om daar in de toekomst de vruchten van te plukken. Geef je medewerkers dus de ruimte om zich te verbeteren. Stimuleer dit ook actief om tijdens pauzes bijvoorbeeld eens een praatje te maken met medewerkers. Zo zorg er dan ook tevens voor dat je weet waar behoefte aan is op de werkvloer. De persoonlijke aandacht voor de medewerker wordt sowieso trouwens altijd gewaardeerd.

De derde cursus Excel

Een derde cursus die je als werkgever voor je medewerkers beschikbaar zou moeten stellen is excel cursus online. De excel cursus online zorgt er namelijk voor dat er niet steeds gevraagd moet worden aan een collega hoe je deze formule moet invoeren en waarom die uitkomst niet klopt zoals je het had willen. Bovendien neem je ook een hoop frustratie weg bij een hoop medewerkers. Excel is namelijk echt een probleem. De excel cursus online zorgt ervoor dat medewerkers ondanks het thuiswerken zonder al te veel vragen gewoon verder kunnen werken omdat ze snappen hoe Excel is opgebouwd. Als je namelijk snapt hoe iets is opgebouwd snap je tenminste hoe je moet zoeken als je niet weet hoe iets verder moet.

https://compu-academy.nl/cursus-excel-online/