Clarapelsadvies
Business / Management

IT oplossingen Hengelo

Wilt u voorkomen dat uw IT stilstaat? Zet de IT oplossingen van Deltics in. Dankzij jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau wordt u altijd de beste IT oplossingen geboden. U kunt Deltics inschakelen voor preventief onderhoud aan uw computersystemen. Speelt u met de gedachte om uw IT uit te besteden? Deltics neemt dit werk graag van u over. Zij zorgen voor de beste IT oplossingen in Hengelo en omgeving. De werkzaamheden worden altijd afgestemd op de wensen van u als klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen er graag wat meer over.

De IT oplossingen

Voor wat kunt u bij Deltics terecht? Voor alles op het gebied van IT. U kunt hierbij denken aan IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Binnen het bedrijf zijn zo’n 60 medewerkers actief die allemaal werkzaam zijn in hun eigen vakgebied. Voor de volgende IT oplossingen kunt u bij Deltics aankloppen:

  • Advies en Consultancy
  • IT infrastructuur
  • FlexCloud
  • Beheer & Support

Een goede IT-infrastructuur begint bij een goed ontwerp. Klinkt logisch, maar Deltics gaat graag een stapje verder. Alleen een ontwerp is niet genoeg. Het dient namelijk exact aan te sluiten op de uw wensen als klant. De IT specialisten van Deltics creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Onafhankelijk advies of een second opinion nodig? Deltics is er voor u! Voor uw complete automatiseringsorganisatie is de IT infrastructuur het fundament. Om deze reden wordt er veel aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Zo beschikt Deltics bijvoorbeeld ook over een eigen cloud. Deltics FlexCloud is een hoogwaardig platform waarin diensten afgenomen kunnen worden. De Deltics FleXCloud diensten worden allemaal geleverd vanuit Nederlandse datacentra, uw data blijft binnen Nederland! Hiermee valt uw data onder de Nederlandse wetgeving. Daarnaast leveren ze uiteraard ook beheer en supportdiensten. Het optimaal functioneren van de IT infrastructuur is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. Trends in de online wereld volgen elkaar sneller op. Door uw IT beheer aan Deltics uit te besteden kunt u zich focussen op uw core business. Bent u benieuwd welke IT oplossingen in Hengelo voor u uitkomst bieden? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek IT oplossingen Hengelo voor meer informatie.

http://www.deltics.nl/