Clarapelsadvies
Business / Management

Houten Picknicktafels kopen voor een goede prijs

Samen met een organisatie moesten we houten picknicktafels regelen voor buiten in de tuinen van een verzorgingstehuis. Al voor een lange periode is de tuin bij ons verzorgingstehuis niet goed genoeg om daar ouderen te laten zitten op wandelen. Daarom werd het tijd om deze aan te pakken. Hiervoor wilden wij graag houten picknicktafels plaatsen zodat mensen er ook konden zitten en misschien zelfs lunchen.

Online picknicktafels vinden

Samen met een aantal collega’s van mij, zijn we op zoek gegaan naar houten picknicktafel voor in de nieuwe verbouwde tuin. Maar dit bleek een moeilijkere klus dan we dachten. Zelf hadden we gewoon gedacht dat we naar de bouwmarkt zouden gaan en daar even snel een paar konden kopen. Alleen die verkochten ze niet meer, of ze vroegen er een belachelijke prijs voor. Daarom werd het tijd om ons verder te verdiepen en op het internet verder te gaan. Daar hadden we al via marktplaats allerlei mensen gevraagd. Maar helaas reageerde deze ook niet op onze berichten. Gelukkig hadden we nog één plan, we vonden namelijk nog een website waar we Houten picknicktafels konden kopen voor een goede prijs. Bovendien zagen ze er goed uit en hoefde we ze niet helemaal in elkaar te zetten. Dus na goed overleg hebben we de tafels besteld.

Stevig en goede kwaliteit

We kregen binnen een paar uur een bevestiging van onze bestelling en wanneer ze deze zouden komen brengen. Op de dag van de levering waren ze ruim op tijd en begonnen ons te helpen met het neerzetten van de tafels. We zagen wel ineens dat een tafel was beschadigd. Gelukkig hadden ze er nog een meegenomen voor de zekerheid en die hebben ze keurig vervangen. De ouderen van het verzorgingstehuis zijn erg blij met de tafels en wij ook! We hadden dit echt niet zonder de hulp van houtenpicknicktafelkopen.nl kunnen doen.

Bezoek de website

Meer weten over het kopen van picknicktafels in alle soorten en maten? Bekijk dan de website via houtenpicknicktafelkopen.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij u kunnen aanbieden.