Clarapelsadvies
Image default
Bedrijven

Hoe vermaak je je tijdens een lockdown?

Iedereen heeft het wel mee gekregen, het coronavirus dat over de hele wereld heerst. Veel landen zijn in lockdown gegaan en je mocht bijna niks meer doen. In Nederland was en een lichte lockdown waardoor we wat meer vrijheid behielden, maar nog steeds wisten mensen niet wat ze moesten doen. Daarom een paar leuke tips hoe je jezelf toch kunt vermaken tijdens deze bijzondere tijd.

 

Meer tijd met je familie is meer tijd voor spelletjes!

Als je samen met je gezin woont kun je ervoor kiezen om allemaal op de bank te gaan liggen en een film te kijken, maar je kunt ook samen iets doen! Haal de spelletjes weer uit de kast en ga met elkaar iets doen in plaats van de hele dag naar de tv te staren. Het kan zo zijn dat jullie op een moment de spelletjes wel zat zijn. Dan kunnen jullie zelf een spelletje gaan maken. Je kunt zelf een bordspel maken of nog leuker is zelf een pub quiz maken!

 

Wat is een pub quiz precies?

Een Pub quiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams vanaf ongeveer 2/3 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van verschillende onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog veel meer. Let op: een Pub quiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het op tijd antwoord geven en de weetjes uit het geheugen naar boven te halen. Daarom is een pub quiz geschikt voor een gezin, je kunt het zelf zo moeilijk maken als dat jezelf wilt!

https://partyspellen.nl/pubquiz-maken/