Hoe je geld kunt besparen op parkeren bij Schiphol

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe je geld kunt besparen op parkeren bij Schiphol

Het is natuurlijk ontzettend handig om met de auto naar Schiphol te gaan. Dan hoef je niet met al je koffers de trein in en je hoeft anderen niet lastig te vallen met de vraag of ze je weg kunnen brengen. Maar wat doe je dan met je auto? Valet parking kan een optie zijn. In dit artikel lees je alles over de kosten van valet parking en hoe je geld kunt besparen op parkeren bij Schiphol.

 

Bekijk opties bij valet parking diensten

De diensten voor lang parkeren en valet parking die Schiphol zelf aanbiedt kunnen nogal duur zijn. Daarom kun je online kijken voor verschillende bedrijven die valet parking aanbieden. Zij parkeren dan jouw auto op een veilige plek en leveren hem weer aan je af wanneer je terugkomt. Een van die bedrijven is Dutch Parking Service. Je kunt online bekijken of dit wellicht iets voor je is.

 

Besparen bij lange reizen

Bij reizen langer dan 23 dagen gaat de prijs per dag voor valet parking sterk omlaag van 7,50 naar 3,75 per dag. Zeker bij lange reizen kun je dus geld besparen op parkeerkosten.

 

Geld en tijd besparen

Met valet parking bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Binnen 20 minuten na aankomst op Schiphol kun je alweer onderweg zijn naar huis. Daarnaast wordt ook je bagage voor je ingeladen. Wacht dus niet langer en boek nu je valet parking.