Het vinden van een goede spuitgieterij

      Reacties uitgeschakeld voor Het vinden van een goede spuitgieterij

Als bedrijf zochten wij naar een goede spuitgieterij die ons kon helpen met een aantal diensten waar wij naar op zoek waren. Omdat wij nog geen enkele ervaring hadden met het vinden van een spuitgieterij, wisten wij niet goed hoe wij deze zoektocht moesten beginnen. In eerste instantie zijn wij maar gewoon op het internet gaan zoeken naar goede spuitgieterijen en zo zijn wij bij een aantal bedrijven terecht gekomen. Het probleem was echter dat wij bij al deze bedrijven niet echt een klik voelden en het lastig vonden om met veel vertrouwen met hen in zee te gaan. Toen wij het hier op een gegeven moment met een zakelijke partner van ons over hadden, vertelden zij over hun positieve ervaringen met HSV TMP.

Een fijn gevoel bij deze spuitgieterij

Toen deze stap naderde, kwam onze zoektocht naar een goede spuitgieterij in een stroomversnelling terecht. Wij wisten toen al heel snel over welk bedrijf wij meer te weten wilden komen en zijn toen maar snel contact op gaan nemen met HSV TMP om achter meer informatie te komen. Dit verliep erg soepel en hierdoor kregen wij meteen erg veel vertrouwen in een goede afloop van dit proces. Wij zijn erg blij met de tip die wij hebben gekregen en hebben hier dan ook erg veel aan gehad. Toen wij namelijk contact opnamen met dit bedrijf werd alles ons op een erg prettige manier uitgelegd. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren en waar wij allemaal rekening mee moesten houden. Ook werden wij al heel snel uitgenodigd om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Tijdens ons bezoek werden wij hartelijk ontvangen en kregen wij duidelijk te horen wat HSV TMP voor ons kon betekenen. Zo wisten wij precies waar wij aan toe waren en waar wij allemaal mee rekening mee moesten houden op financieel vlak.

Prettige samenwerking

Wij hebben onze samenwerking met deze spuitgieterij als zeer prettig ervaren en raden hen dan ook zeker aan anderen aan. In de toekomst gaan wij zeker weer in zee met HSV-TMP en kunnen wij niet wachten om weer van hun diensten gebruik te mogen maken.