Clarapelsadvies
Auto's en Motoren

Het merk Maserati

Maserati, dat onderdeel uitmaakt van Fiat Chrysler Automobiles, staat bekend om de sportwagens en luxewagens. Maserati staat al vanaf de oprichting in 1914 bekend om de geweldige mooie auto’s die ze produceren. Maserati’s worden dan ook steevast genoemd als mensen gevraagd wordt naar hun favoriete auto’s.

Maserati is zeer krachtig en buitengewoon stijlvol

Maserati weet telkens weer op te vallen tussen modellen van de concurrenten Porsche, Mercedes-Benz, BMW, Audi en Jaguar. En dan kun je toch wel wat. Maserati is vooral bekend geworden door de modellen Ghibli, Quattroporte, Levante, GranTurismo en de 3200 GT. Alle modellen die Maserati produceert zijn zeer krachtig en altijd buitengewoon stijlvol. Vaak hebben de auto’s van dit merk ook de nodige pk’s onder de motorkap. De Levante is een zeer krachtige SUV die je in de lijn van de BMW X5 en de Porsche Cayenne kunt plaatsen. De 3200 GT is een meer sportieve sedan terwijl de GranTurismo een echte sportwagen genoemd kan worden. Ondanks dat kunnen er overigens prima vier mensen een plaatsje vinden in deze Maserati, die je dus gerust een sportieve sportwagen kunt noemen.

Voor de beste tips en het laatste autonieuws

Een Maserati is niet goedkoop, dus kan het kopen van een occasion soms verstandiger zijn omdat die wat goedkoper in aanschaf zijn. Zorg wel dat je dan een Maserati met garantie koopt. Want ook het onderhoud is net als reparatie niet goedkoop. Wil je meer van deze tips of ben je steeds op zoek naar steeds het laatste auto nieuws? Check dan regelmatig Autodromen.nl. Zij helpen je nadrukkelijk op weg om jouw droomauto te vinden. Dat doen ze door je te inspireren en je de beste tips en ideeën aan te dragen. Dat geldt niet alleen voor de verschillende merken en modellen auto’s, maar ook voor aanverwante zaken als bijvoorbeeld het afsluiten van de juiste autoverzekering.