Clarapelsadvies
Image default
Telefonie

Gsm reparatie Roosendaal

Gsm reparatie Roosendaal

Ik had dus een gsm reparatie in Roosendaal nodig, omdat ik hem gisteren had laten vallen. Ja ik weet het. Heel dom van mijzelf, maar ik denk dat er niemand is die zijn gsm nooit laat vallen. Gelukkig adviseerde een goede vriend om naar de Telefoon Reparatie Bus in Roosendaal te bellen. Ik mocht zijn gsm lenen want die van mij deed helemaal niks meer. Het scherm was maar een beetje gebarsten, maar verder bleef het beeld zwart. Wel hoorde je de beltoon nog als ik gebeld werd dus ik had wel nog hoop dat hij gemaakt kan worden. Toen ik de meneer had gesproken kon hij me gelijk vertellen dat hij er veel vertrouwen in heeft dat ze mijn gsm in Roosendaal kunnen repareren.

Gsm reparatie bij mij voor de deur in Roosendaal

Wist je dat ze een gsm reparatie in Roosendaal gewoon bij je voor de deur komen uitvoeren? Wat een gemak zeg. Ik heb de afspraak verder via de gsm gemaakt. De meneer heeft me gevraagd wat er gebeurd is en na mijn duidelijke uitleg heeft hij me verteld dat met een nieuw telefoon scherm alles weer goed zou moeten werken. Daar was ik natuurlijk heel blij mee. We hebben een afspraak gemaakt voor de volgende dag bij mij thuis voor de deur. De monteur belt mijn een half uur van tevoren zodat ik niet heel de middag thuis hoef te blijven. Ik wist niet dat een gsm reparatie in Roosendaal zo gemakkelijk was. Ik heb na het maken van de afspraak we even wat prijzen vergeleken maar echt duurder zijn ze ook helemaal niet. 

Je gsm laten repareren binnen 30 minuten

Ik vond het al handig dat ze mijn gsm reparatie bij mij thuis voor de deur kwamen uitvoeren maar dat het maar een half uurtje duurt om mijn scherm te vervangen dat wist ik echt niet. Ik weet nog wel dat als ik hem naar een winkel bracht mijn gegevens werden verwijderd van min gsm en dat ik hem een halve dag kwijt was. Nu kreeg ik hem na een goed half uur al terug helemaal gerepareerd en met al mijn gegevens er nog op. Dit is echt fantastisch. Ik zal de Telefoon Reparatie Bus uit Roosendaal echt aan iedereen aanraden.

https://www.telefoonreparatiebus.nl/telefoon-reparatie-roosendaal