Clarapelsadvies
Business / Management

Goedkope scriptiecorrectie

Scriptiezorgen

Stel je voor: je bent bijna afgestudeerd. Je hebt jaren geploeterd en hebt alle onderdelen van je opleiding afgerond. Er is alleen nog die scriptie die ingeleverd moet worden en waar je een voldoende voor moet halen. Maar te midden van de eindtentamens en alle stress van het studentenleven kun je maar moeilijk de tijd, energie en ruimte vinden om vaak en veel aan je scriptie te werken. Het levert je eigenlijk alleen maar kopzorgen op! Zo’n tekst is niet alleen ontzettend veel werk, je moet tenslotte een heel onderzoek uitvoeren, het moet allemaal ook nog eens correct zijn en hoogst kwalitatief. Dat je dan soms de bomen door het bos niet meer zit lijkt ons heel begrijpelijk.

 

Correctiedienst

Er is dan een oplossing beschikbaar: je laat je scriptie nakijken door een professioneel scriptiecorrectiebureau. Een taalspecialist kijkt dan je hele document na en zorgt dat het vervolgens optimaal op het bureau van je beoordelaar komt te liggen. Neem bijvoorbeeld scriptiecorrectiebureau Scriptium. Zij bieden drie diensten en drie deadlines waaruit je zelf een samenstelling kunt maken. Je kunt jouw tekst laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen. Het is maar net wat je wil! 

Tarieven

Wij snappen als geen ander dat je het als student niet altijd even breed hebt. En het geld dat je hebt moet natuurlijk niet opraken aan onderwijszaken. Het is dus belangrijk dat je scriptiecorrectie financieel te overzien blijft. We namen de proef op de som en ondervonden dat Scriptium momenteel de scherpste tarieven biedt. Afhankelijk van je persoonlijke combinatie van diensten en deadlines verschilt de prijs, maar Scriptium blijft in elk geval de goedkoopste. Bovendien kun je op website van Scriptium een pagina vinden waarmee je zelf kan berekenen hoeveel een potentiële correctie zou kosten voordat je jouw tekst daadwerkelijk instuurt. Dat stellen wij zeer op prijs (pun intended).

 

Scriptiebegeleiding

Wat ook opvalt is dat Scriptium de goedkoopste is in scriptiebegeleiding. Je kunt per uur een begeleider inhuren die jou dan helpt bij scriptiemoeilijkheden. Op de website vonden we een overzicht van de tarieven en daar is ook te zien dat het uurtarief daalt naarmate je meer uren begeleiding afneemt. Zo wordt het dus financieel voordeliger om langer en intensiever hulp te krijgen. En laten we eerlijk zijn: studenten zijn meesters als het gaat om uitstelgedrag en spoedwerk, maar een scriptie schrijven in een uurtje lijkt ons een absolute onmogelijkheid. Vat dat overigens niet op als een uitdaging! Begin op tijd aan je scriptie en vraag tijdig om hulp, het is allemaal al moeilijk zat.

https://www.scriptium.nl/goedkoop-scriptie-laten-nakijken/