Clarapelsadvies
Image default
Aanbiedingen

Goede zorgverzekering 2020 afsluiten

Heeft u voor volgend jaar een andere zorgverzekering nodig, maar weet u niet precies welke u het beste kunt kiezen? Als u woont in de provincie Gelderland of Overijssel, dan is Salland wellicht de zorgverzekeraar voor u. Wij bieden alles wat u zoekt in een zorgverzekeraar: een goede zorgverzekering, een scherpe premie, regionaal voordeel en betrokken medewerkers die met u mee denken. Voor uw zorgverzekering 2020 heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Bij Salland is er dus altijd een zorgverzekering te vinden die bij uw situatie, wensen en gezondheid past.

Wat u kunt verwachten van Salland

Salland is betrokken bij haar verzekerden en bij de zorg die geboden wordt in onze regio. Wij zijn van mening dat iedereen de best mogelijke zorg moet kunnen ontvangen, dicht bij huis. Daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde zorgpremie als het gaat om de basisverzekering. Ook zetten we ons in voor de kwaliteit van de zorg die geboden wordt en voor kortere wachtlijsten. En omdat winst maken niet het doel is van Salland, kunnen we uw premie direct in de zorg investeren. Met het grootste deel van de lokale zorgaanbieders zijn wij al in gesprek gegaan, bijvoorbeeld om afspraken te kunnen maken over de kosten van zorg.

Profiteer van een collectieve zorgverzekering 

U kunt bij Salland korting ontvangen op uw zorgpremie, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van een collectieve zorgverzekering. U komt hiervoor in aanmerking als u werkzaam bent bij een bedrijf of organisatie waarmee wij een contract hebben afgesloten. Ook met bepaalde verenigingen heeft Salland afspraken gemaakt, zodat u kunt profiteren van een collectiviteitskorting als u hier lid van bent. Gezinsleden die bij Salland meeverzekerd zijn, hebben ook recht op deze korting. Kijk op onze website of u in aanmerking komt voor een collectieve zorgverzekering, of neem contact op zodat we u verder kunnen helpen.